baksik22 Napisano 11 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 A ja od Czwartek Piątek w domu spędziłem z powodu choroby w sobotę w domu siedziałem do 21 a potem z kompami do kumpla znów na lan party rozegraliśmy meczyk Forumowy który grał Ja Wojtek Bizon i znajomy, ja i znajomy wygraliśmy 28 do 6 a potem poszliśmy grać dalej ostatecznie 5.30 zakończyliśmy i poszliśmy spać. Co do roweru chcieliśmy iść ale mi ojciec nie pozwolił także jutro sie umówiliśmy zaraz po szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 11 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 sezon zimowy 2007/2008 rozpoczęty cieszy mnie tylko fakt że tak ciężkiej jazdy , to nie pamiętam śnieżyca lodowa tworzyła na mnie i na rowerze warstwy lukru lodowego , nie nadążałem ścierać lodu z okularów. kiedy dojechałem do pracy - przejaśniło sie , ale to był tylko podstęp MAtki Natury rozpuściła śniegowe błoto by tuz po zmierzchu Dziad Mróz zajął sie tą wilgocią ślisko jak na lodowisku i po 5 km ostrożnej jazdy wykonałem piękne przyziemienie następne 4km Limuzyn jechał na mnie i jeszcze mnie poganiał morał chyba zacznę biegać do pracy come back Limuzynki drogowcy zabalowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 12 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Ja zaczynam od Grudnia Jazde na przyszły Sezon , teraz jeszcze spokojne kręcenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 12 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Dotarła do mnie długo oczekiwana paczka z napisem Giro =] Teraz tylko koszulka i okulary zostały ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 12 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Ja dzisiaj z okazji pierwszego śniegowego dnia tygodnia mam...... silne, flegomwe przeziębienie Niestety do budy trzeba chodzić i marznąć w niej... Na dworku snieg sie ostał, ale na karniaka sobie nie mogę pozowlić - chyba zakaszlałbym się na śmierć... Tak sobie patrze na Cube'a i coś mi tu nie gra.... Acha, już wiem - zapomniałem go przegarażować do babki do domku na zimę Kula - dorwałem twój rower na fotce hehe Paviarottiego też tam widziałem. A jednak są bikerki i bikerzy na fotce i to nie mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 12 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Zamówiłem właśnie nową ramkę Zaraz śmigam do kumpli po narzędzia i pozostanie czekac na poczte i mogę zabierac się za składanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peeres Napisano 12 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Postanowiłem zacząć szukanie formy na przyszły sezon: *zrzucić trochę kg (nie, nie z roweru, z siebie) *zacząć jeździć na rowerku rehabilitacyjnym (na razie tempem ślimaczym) 55%HRmax No więc tak: sobota: ok. 10km niedziela : wolne dzisiaj: zarazie nic zaraz machnę ze 10km BTW: jak ja mogłem jeździć przez pół lata na tak nie wygodnym siodełku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 12 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 dzisiaj nie bylo czasu na rower ale obkleilem rower naklejkami wlasnej roboty, nawet niezle sie prezentuja a jutro po szkole na rower tak z 30 km zrobic po szosie czyba ze spadnie snieg to w teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 13 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A ja wczoraj jadąc na rowerze przeżyłem mały szok. Przez całe 12 km jechałem za ciężarówką z prędkością ponad 50 km/h i w pewnym momencie eksplodowała tylna opona w ciężarówce. Huk był tak potężny że w pierwszej chwili nie wiedziałem co się dzieje, a później przez kilka godzin w uszach mi dzwoniło. Całe szczęście że nie przewróciłem się od tej eksplozji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 13 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A ja wczoraj jadąc na rowerze przeżyłem mały szok. Przez całe 12 km jechałem za ciężarówką z prędkością ponad 50 km/h i w pewnym momencie eksplodowała tylna opona w ciężarówce. Huk był tak potężny że w pierwszej chwili nie wiedziałem co się dzieje, a później przez kilka godzin w uszach mi dzwoniło. Całe szczęście że nie przewróciłem się od tej eksplozji. Podziwiam Cie ze nie spadles z roweru Raz widzialem jak opona strzelila w tirze. Huk byl ogromny. Az ziemia drzala. Masz szczescie ,ze kierowca nie zahamowal gwaltownie. Fajnie sie jedzie za takaim tirem ,ale jest niebezpiecznie. A z rowerowych to wczoraj sprzedalem hamulce i czekam na kase zeby kupic nowe klocki kool-stopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 13 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A ja dziś wstawiłem rower i trenażer do domku będzie czas zacząć treningi zimowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 13 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Na nowo ustawiłem siodełko, sztycę, przestawiłem na drugie mocowanie koszyk na bidon. Chciałem zmienić motek na minus ale niestety - nie udało mi się Śruby się z lekka zapiekły chyba. Jutro podajdę do servisu i zobaczę co i jak tam się stało. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravo XC Napisano 13 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam, ja dzisiaj dostalem super ksiażke na temat oczywiscie kolarstwa zgadnijcie jaką....... "Biblia treningu kolarstwa górskiego" - Joe FRIEL Ojciec zamowił w Polsce i przywiózł mi do Czech Teraz to juz chyba mam jakby komplet: Trening + Dieta+ WIEDZA - czas na nowa strategie treningu Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 13 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Sebek - dobrze że nic ci się nie stało A ja właśnie przeserwisowałem amorka który po niedzielnym wyścigu przestał działać - nawet mi się udało ;D (tzn. już wczoraj go serwisowałem ale zapomniałem o 1 części i dzisiaj dokonczyłem ) I ciągle czekam na paczkę z zimowym zestawem treningowym ( mam nadzieję że jutro będzie) bo na normalną jazdę od poniedziałku do czwartku nigdy nie mam czasu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 13 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A ja wczoraj jadąc na rowerze przeżyłem mały szok. Przez całe 12 km jechałem za ciężarówką z prędkością ponad 50 km/h i w pewnym momencie eksplodowała tylna opona w ciężarówce. Huk był tak potężny że w pierwszej chwili nie wiedziałem co się dzieje, a później przez kilka godzin w uszach mi dzwoniło. Całe szczęście że nie przewróciłem się od tej eksplozji. Dobrze ze nic się Tobie nie stało , ja pamietam taką sytuacje tyle ze w samochodzie ze starszym jechałem i dobrze ze staliśmy na światłach bo też własnie przejeżdżała ciężarówka i wybuchła opona to odruchowo tak jakbyś się chciał rzucić na ziemię , sam huk jest naprawdę straszny przez jakiś czas serce waliło mi jak dzwon... A nie chce mysleć co by było gdybyśmy jechali... Podziwiam Cię , bo przy takim huku odruchowo mozna cos nie zamierzonego zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Korzystając ze skróconych lekcji i braku nauki na jutro wyskoczyłem sobie na wały, muszę się oswoić z czekającą mnie za czas jakiś, zimową codziennością na tej nudnej trasie 21,16km średnia 20,11km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Sprzątam garaż - czyli w tej chwili przypomina stajnię Augiasza Jak patrzę to widzę strasznie dużo gadżetów rowerowych Stare canti, korby, trzy sprawne przednie przerzutki sora na hak 105 na obejmę oraz c102 na obejmę. manetki kiera, jakieś mostki rogi i inne drobiazgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Ciągle chory ale nie wytrzymałem - 6 km przejechane. Pojechałem "w las" i się troszkę na lodzie i śniegu poślizgałem Lepiej jak na łyżwach Rowerek nabrał trochę kolorytu w postaci błota. Przy okazji zajechałem do rowerowego i zabukowałem sobie przednią piastę STX (nówka - nie śmigana) za 25 zł. Jeszcze tylko obręcze, a oponki na wiosnę. I powoli, powoli dochodzimy do swego. Pozdrawiam ! P.S. Marku - a ja tam widzę Twoją szosówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 dzisiaj odebrałem przesyłkę - na zimowe treningi. a znalazłem w niej : trenażer tacx sirius, oponke continentala do niego i pulsometr sigma pc-15. Czyli wreszcie po ok. 1.5 miesięcznej jeździe tylko weekendowej przerzucam się na trenażer + jazda weekendowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Właśnie dostałem moją nową ramkę ;3 Idę poskładac rowerek Wieczorem dam fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Dzisiaj po szkole mialem isc na rower ale zaczelo lac ale po paru godzinach deszcz przemienil sie w snieg Co najwazniesze jest mroz czyli jutro po szkole bedzie juz ladna warstewka sniegu. Dzis zalozylem h. Bulldogi i zrobilem zdjecia roweru a jutro na smiganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Rower prawie cały złożony. Brakuje tylko pancerzy i linek [poczta coś się nie spieszy] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...3bb02a8a6a.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Pięknie wychodzi . Ile waży ta ramka - ważyłeś ją? I jaki to rozmiar? Pozdrówko z aprobatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Rozmiar to 17" Niestety ramki nie ważyłem. Wg strony producenta waży 2,1kg. Pomimo niskiej temperatury i złej pogody korci mnie żeby pośmigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Jaki ten rower podobny do takiego jednego co to znam Nawet takie tarcze kiedyś miałem. I widzę, że jesteś kolejną osobą, której się tak koszmarnie nierówno wycierają. Ja się swoich pozbyłem i teraz ozdabiają mi ścianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.