Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 5

Ślawus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hahaha bo trzeba więcej jeździć wtedy brud będzie sie wytrząsał :banana:

przypomniałem sobie o moich Przyjaciołach w serwisie FARAM , a w zasadzie to oni mi sie przypomnieli

przysłali mi maila z życzeniami świątecznymi i z zapytaniem czy żyję

odpukać , ale aby tak dalej

Napisano

Dzis wracajac do domu ze szkoly spotkalem listonosza ktory mial dla mnie list od Formickiego z klockami :D Zjadlem cos i zabralem sie za zakladanie. Musialem zrobic cieniutkie podkladki zeby dobrze ustawic zacisk. Jakos sie udalo. Z przodu zostaly jeszcze stare bo sa dobre i sa to klocki metalicszne Shimano ;) troche sie zdziwilem bo z tylu byly bbb. Kupielm dzis olej do lancucha Pedros. Nasmarowalem i zalozylem lancuch na spince Srama. Zobaczymy czy sie spisze. Odwrocielm tez ostatnio mostek.

Napisano

A ja dziś kupiłem sobie polara S150, pulsak, zegarek, licznik w jednym... Już 15 minut popedałowałem i jestem bardzo zadowolony :) To już chyba koniec inwestycji na chwilę obecną :)

Napisano

Witam ;]

Dziś rowerek :( pojeździłem , pospacerowałem i zrobiłem 41km

Wcześniej kupiłem tylną lampke Smrat-a (27zł)

Kiedy ja ostatni raz byłem w terenie :P cały czas prawie szosa :) hehe

Ogólnie fajny dzionek humorek dopisuje i jest ELEGANCKO :)

Jeszcze cieszy fakt ze teraz z bikiem zero problemów w końcu nic nie przeskakuje i cicho chodzi :) Jupi :P

Napisano

Dzisiaj godzinka na Tacxie przy kolejnym filmiku rowerowym :D A od rana byłem u lekarza, potem odwiedziłem stare gimnazjum, a w LO posiedziałem na "lekcjach", które były skrócone z powodu próbnych matur :)

Napisano

Okazało się że amortyzator wrócił do nadawcy ... jakim sposobem to ja nie wiem ta poczta polska jest (i piiiipiiii) ;D sprzedawca wyśle amora jutro z rana na własny koszt ... :) ale cieszy mnie fakt że amora nie ukradli hłuuu, odpukać

m2000 już zdjąłem chciałem zobaczyć wyobrazic sobie axona w moim biku :D (w 08 dam specyfikacje i foty )

a jeszcze coś moja mama jest teraz aktualnie w DE więc dałem jej listę żeby w rowerowych wypatrywała cześci :D

min. komplet sd7, selle italla , i kokpit

pzdr

• Mod Team
Napisano
Tak wogole to alivio chyba mozna tylko mlotkiem zniszczyc ... Przynajmniej RD-MC20 :)

O tak zrób test wytrzymałości sprzętu jak bodajże Mieciu :D i zamieść na forum.

Ja dzisiaj niewiele z rowerem miałem wspólnego, bardziej z fizyką i chemią :D

Napisano

Pojechałem do rowerowego, ruch jak na gęstym grzebieniu, więc sam musiałem sobie wszystko co chciałem pooglądać.

Odłożyłem kierownicę Kalloy ( prosta, 580 mm, srebrna - 18 zł ) i rogi Zoom ( srebrne, z miejscem na "paluchy", 120 mm, 20 zł ). W "gazrurki" jakoś nie mam zachęty ładować więcej pieniędzy, a to, że na tym nie widnieje napis "WCS" .... Mi na light'owaniu na razie nie zależy :D Pozdrawiam !

Napisano

Akurat że nie ma na roagach "wcs" to plus :D Wcs rogi to badziewie...

Zrób koniecznie fotkę twojego Krossa z srebrnym mostkiem, srebrną kierą i domniemam srebrnymi? rogami.

A ja sobie czekam na "ołówek" Rotaza i tarczówkę Novatecka :D

Napisano

No ja nie mówię, że są złe. Ale jak wolę zainwestować w nową korbę jak na kierownicę wydać 60 zł. Ale jak już kiedyś mówiłem - każdy jest innym człowiekiem, ma inne zdanie i trzeba to w pełni uszanować :D A Ty "snuffi" uchyl rąbka tajemnicy, bo chyba kroi się ładny rowerek -patrząć na opis w sygnaturze. Pozdrawiam !

P.S. Zdjęcia wstawię jak najszybciej będzie rower gotowy do sesji :D Ostrzegam, że będzie się świecił jak .... nie powiem :yes: ( wszystkie dodatki już teraz ma błyszczące ).

Napisano

Dzis dotarły do mnie spodenki z bikeworldu , w srodku pare naklejek . Wydaja sie przyzwoicie zrobione .

Pozniej moze piłeczka i odpoczynek . 2 tygodnie wolnego ;) miodzio

Napisano
Dzis dotarły do mnie spodenki z bikeworldu , w srodku pare naklejek . Wydaja sie przyzwoicie zrobione .

Pozniej moze piłeczka i odpoczynek . 2 tygodnie wolnego ;) miodzio

Takze sie zastanawiam nad ich kupnem bo tanieee ;)

Napisano

12 km. Pogrzebałem sie troszkę w błotku, przy okazji potestowałem opony w tych warunkach. No muszę powiedzieć, że nie jest źle. Bardzo przypadły mi do gustu - żadnych problemów z błotem czy piachem. Nooo - na tym piachu to on nie idzie prosto jak burza, lecz blisko mu do ideału :) Pozdrawiam !

Napisano

hehehe jaka nowoczesna choinka!!! :P  A też myślałam o tym w zeszłym roku, może w tym roku też tak przystroję jak znajdę czas :))

Póki co zabieram się za skracanie pancerza od blokady skoku :P A w święta wreszcie wyjdę na rower, ale to dopiero jak odeśpię wszelkie czasy hehe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...