jurasek Napisano 18 Grudnia 2007 Napisano 18 Grudnia 2007 hahaha bo trzeba więcej jeździć wtedy brud będzie sie wytrząsał :banana: przypomniałem sobie o moich Przyjaciołach w serwisie FARAM , a w zasadzie to oni mi sie przypomnieli przysłali mi maila z życzeniami świątecznymi i z zapytaniem czy żyję odpukać , ale aby tak dalej
johny89 Napisano 18 Grudnia 2007 Napisano 18 Grudnia 2007 Dzis wracajac do domu ze szkoly spotkalem listonosza ktory mial dla mnie list od Formickiego z klockami Zjadlem cos i zabralem sie za zakladanie. Musialem zrobic cieniutkie podkladki zeby dobrze ustawic zacisk. Jakos sie udalo. Z przodu zostaly jeszcze stare bo sa dobre i sa to klocki metalicszne Shimano troche sie zdziwilem bo z tylu byly bbb. Kupielm dzis olej do lancucha Pedros. Nasmarowalem i zalozylem lancuch na spince Srama. Zobaczymy czy sie spisze. Odwrocielm tez ostatnio mostek.
Mathieo Napisano 18 Grudnia 2007 Napisano 18 Grudnia 2007 Przygotowałem meridę na nowego amora wybiłem bieżnie ze starego itp... ogólnie jutro przyjdzie amor i będzie glacuś malina
MarcinKowalczyk Napisano 18 Grudnia 2007 Napisano 18 Grudnia 2007 Jak to PocztąPolską ma dotrzeć, to nie wiadomo, czy jutro...Ja bym nie ściągał starego... A sam do soboty tylko basen...czekam na wizytę u ortopedy, zobaczymy co powie...
siwyex Napisano 19 Grudnia 2007 Napisano 19 Grudnia 2007 A ja dziś kupiłem sobie polara S150, pulsak, zegarek, licznik w jednym... Już 15 minut popedałowałem i jestem bardzo zadowolony To już chyba koniec inwestycji na chwilę obecną
KuLa2030 Napisano 19 Grudnia 2007 Napisano 19 Grudnia 2007 Witam ;] Dziś rowerek pojeździłem , pospacerowałem i zrobiłem 41km Wcześniej kupiłem tylną lampke Smrat-a (27zł) Kiedy ja ostatni raz byłem w terenie cały czas prawie szosa hehe Ogólnie fajny dzionek humorek dopisuje i jest ELEGANCKO Jeszcze cieszy fakt ze teraz z bikiem zero problemów w końcu nic nie przeskakuje i cicho chodzi Jupi
karolyfer Napisano 19 Grudnia 2007 Napisano 19 Grudnia 2007 Dzisiaj godzinka na Tacxie przy kolejnym filmiku rowerowym A od rana byłem u lekarza, potem odwiedziłem stare gimnazjum, a w LO posiedziałem na "lekcjach", które były skrócone z powodu próbnych matur
Mathieo Napisano 19 Grudnia 2007 Napisano 19 Grudnia 2007 Okazało się że amortyzator wrócił do nadawcy ... jakim sposobem to ja nie wiem ta poczta polska jest (i piiiipiiii) ;D sprzedawca wyśle amora jutro z rana na własny koszt ... ale cieszy mnie fakt że amora nie ukradli hłuuu, odpukać m2000 już zdjąłem chciałem zobaczyć wyobrazic sobie axona w moim biku (w 08 dam specyfikacje i foty ) a jeszcze coś moja mama jest teraz aktualnie w DE więc dałem jej listę żeby w rowerowych wypatrywała cześci min. komplet sd7, selle italla , i kokpit pzdr
Toosh Napisano 19 Grudnia 2007 Napisano 19 Grudnia 2007 ebayowe s150 za 70$ sa z czujnikami kadencji?
Mod Team Pixon Napisano 19 Grudnia 2007 Mod Team Napisano 19 Grudnia 2007 Tak wogole to alivio chyba mozna tylko mlotkiem zniszczyc ... Przynajmniej RD-MC20 O tak zrób test wytrzymałości sprzętu jak bodajże Mieciu i zamieść na forum. Ja dzisiaj niewiele z rowerem miałem wspólnego, bardziej z fizyką i chemią
bartekgib Napisano 19 Grudnia 2007 Napisano 19 Grudnia 2007 Pojechałem do rowerowego, ruch jak na gęstym grzebieniu, więc sam musiałem sobie wszystko co chciałem pooglądać. Odłożyłem kierownicę Kalloy ( prosta, 580 mm, srebrna - 18 zł ) i rogi Zoom ( srebrne, z miejscem na "paluchy", 120 mm, 20 zł ). W "gazrurki" jakoś nie mam zachęty ładować więcej pieniędzy, a to, że na tym nie widnieje napis "WCS" .... Mi na light'owaniu na razie nie zależy Pozdrawiam !
Adik Napisano 19 Grudnia 2007 Napisano 19 Grudnia 2007 Akurat że nie ma na roagach "wcs" to plus Wcs rogi to badziewie... Zrób koniecznie fotkę twojego Krossa z srebrnym mostkiem, srebrną kierą i domniemam srebrnymi? rogami. A ja sobie czekam na "ołówek" Rotaza i tarczówkę Novatecka
snuffi Napisano 19 Grudnia 2007 Napisano 19 Grudnia 2007 Małe OT WCS-y oprócz faktu że się ścierają to są zaje%^&*!
bartekgib Napisano 20 Grudnia 2007 Napisano 20 Grudnia 2007 No ja nie mówię, że są złe. Ale jak wolę zainwestować w nową korbę jak na kierownicę wydać 60 zł. Ale jak już kiedyś mówiłem - każdy jest innym człowiekiem, ma inne zdanie i trzeba to w pełni uszanować A Ty "snuffi" uchyl rąbka tajemnicy, bo chyba kroi się ładny rowerek -patrząć na opis w sygnaturze. Pozdrawiam ! P.S. Zdjęcia wstawię jak najszybciej będzie rower gotowy do sesji Ostrzegam, że będzie się świecił jak .... nie powiem ( wszystkie dodatki już teraz ma błyszczące ).
snuffi Napisano 20 Grudnia 2007 Napisano 20 Grudnia 2007 Uchylam rąbka tajemnicy: Będzie niebiesko... bardzo
bartekgib Napisano 20 Grudnia 2007 Napisano 20 Grudnia 2007 Bawimy się w Policję co kolego ? Pozdrawiam !
bartekgib Napisano 20 Grudnia 2007 Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/27713.../niezalogowany/ - może to ? ? ? Pozdrawiam !
TomekW Napisano 20 Grudnia 2007 Napisano 20 Grudnia 2007 Dzis dotarły do mnie spodenki z bikeworldu , w srodku pare naklejek . Wydaja sie przyzwoicie zrobione . Pozniej moze piłeczka i odpoczynek . 2 tygodnie wolnego miodzio
bilskij Napisano 20 Grudnia 2007 Napisano 20 Grudnia 2007 Dzis dotarły do mnie spodenki z bikeworldu , w srodku pare naklejek . Wydaja sie przyzwoicie zrobione . Pozniej moze piłeczka i odpoczynek . 2 tygodnie wolnego miodzio Takze sie zastanawiam nad ich kupnem bo tanieee
bartekgib Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 12 km. Pogrzebałem sie troszkę w błotku, przy okazji potestowałem opony w tych warunkach. No muszę powiedzieć, że nie jest źle. Bardzo przypadły mi do gustu - żadnych problemów z błotem czy piachem. Nooo - na tym piachu to on nie idzie prosto jak burza, lecz blisko mu do ideału Pozdrawiam !
thomash Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 Dzisiaj świąteczne porządki Gdyby nie mróz to warunki do jazdy byłyby idealne, ziemia lekko przymrożona, więc nie ma ani grama błota w lesie
agenciara Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 hehehe jaka nowoczesna choinka!!! A też myślałam o tym w zeszłym roku, może w tym roku też tak przystroję jak znajdę czas ) Póki co zabieram się za skracanie pancerza od blokady skoku A w święta wreszcie wyjdę na rower, ale to dopiero jak odeśpię wszelkie czasy hehe.
rObO87 Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 Ja dziś wróciłem do domu na święta gdzie czekała na mnie paczuszka z tym Bardzo fajne polecam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.