omen Napisano 14 Grudnia 2007 Napisano 14 Grudnia 2007 dziś wziąłem sie za buciki spd. Teraz całą łazienka w błocie ciekawe kto to umyje? a butki jak prawie nowe wyglądają. teraz tylko bloki musiałbym odkręcić a z tym będzie raczej problem. :/
andi333 Napisano 14 Grudnia 2007 Napisano 14 Grudnia 2007 moja jazda na ten rok skończona ( siadło kolanko)
karolyfer Napisano 14 Grudnia 2007 Napisano 14 Grudnia 2007 No to wypada zdrowia życzyć, bo z kolanami to nie przelewki. Dzisiaj godzinna jazda na Tacxie przy 19-stym etapie TdF 2007 . Dostałem ze sprawdzianu z matmy 6 No i wreszcie wystawili wszystkie oceny, więc będzie trochę luzu do świąt. Jutro rano pewnie trening jakiś, a potem na meczyk MKS Dąbrowa Górnicza - Gedania Gdańsk.
heavy_puchatek Napisano 15 Grudnia 2007 Napisano 15 Grudnia 2007 63km, 21,58km/h średnia. Snejk po drodze - jadąc za koparką wpadłem w wieeeelką dziurę. Nie lubię tych cienkich gum. Średnia pomimo ich założenia niższa niż normalnie, ten wiatr zaczyna mnie już trochę denerwować
karolyfer Napisano 15 Grudnia 2007 Napisano 15 Grudnia 2007 Dzisiaj godzina i piętnaście minut na rolce :] jak na razie .
olek123 Napisano 15 Grudnia 2007 Napisano 15 Grudnia 2007 Ja dzisiaj pojezdzilem w 20 centymetrowym bialym puchu, bylo bardzo fajnie do momentu kiedy przestal dzialac licznik wiec nie wiem ile zrobilem ale na oko okolo 20 km. A wracajac do licznika to zapraszam do tematu: http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry438618
PPyclik Napisano 15 Grudnia 2007 Napisano 15 Grudnia 2007 Zamówiłem sztycę Accent SP-428 i kierownicę Easton EA30, a wczoraj wyregulowałem tylną przerzutkę i rozłożyłem hamulec. Dziś muszę jeszcze zabrać się za jego regulację i dokładne wyczyszczenie wszystkiego.
KuLa2030 Napisano 15 Grudnia 2007 Napisano 15 Grudnia 2007 Ja dziś zbytnio nie miałem udanego rowerowego dnia Na początku umówiłem się na 11:20 na trening wszystko fajnie , czekam na Szymona... Patrze jedzie , wiec ruszamy. Wiechaliśmy kawałek do lasu i nagle trach i sobie elegancko kręce w miejscu Krzyknąłem do Szymona że to koniec ... Wcześniej mówiłem mu własnie ze moge miec z tym problemu ze w razie czego wróce a on pojedzie sam i tak też zrobiliśmy tyle ze ja wracałem ok. 6 km z buta Czyli dziś (18km + 6km z buta) i (zrobione później 21km pętle koło domu , jak to mówią trzaskałem podjazdy ) czyli dziś 39km - w sumie nie jest źle co prawda przy każdym zwolnieniu bębenek siadał... A Pogoda dziś piękna !
bartekgib Napisano 15 Grudnia 2007 Napisano 15 Grudnia 2007 Ja dzisiaj normalnie miałem całkowicie rowerowy dzień - zgubiłem osłonkę na widelec tylny i pojechałem kupić neopren Oponki i przerzutka zachowują się dobrze. teraz jeszcze korba. Opony wytwarzają straszny huk - porównywalny z dźwiękiem quad'a na ulicy ( jeżeli ktoś słyszał ). Mi to odpowiada - nie muszę montować dzwonka. Pozdrawiam !
Dinsdale Napisano 15 Grudnia 2007 Napisano 15 Grudnia 2007 odchudziłem rower o dobre 0,5 kg - w końcu go myjąc po zeszłotygodniowych wojażach a jutro jak pogoda dopisze trzeba go zabrudzić od nowa. Szkoda tylko że w okolicach Łodzi śniegu za bardzo nie widać
johny89 Napisano 15 Grudnia 2007 Napisano 15 Grudnia 2007 Dzis wyczyscilem rower. Od czyszczenia napedu do mycia calego roweru. Pieknie sie teraz swieci i stoi w moim pokoju. Mam nowy sposob na czyszczenie lancucha Lancuch jest jak nowy. W tygodniu bede mial nowe klocki do hamulcow i nowa manetke od blokady skoku.
siwyex Napisano 15 Grudnia 2007 Napisano 15 Grudnia 2007 Kolejny dzień smigania na rolce (45minut)...
Mod Team Pixon Napisano 15 Grudnia 2007 Mod Team Napisano 15 Grudnia 2007 W Łodzi był tak przenikliwy ziąb, że nie chciało mi się nigdzie pojeździć. Jutro coś czuje, że nadrobię to podwójnie.
karolyfer Napisano 15 Grudnia 2007 Napisano 15 Grudnia 2007 W tym poście chciałbym tylko wyrazić moje zadowolonie z wygranej MKSu nad Gedanią Gdańsk, gardło zdarte, świetny mecz :banana: Był ktoś z forum może?
heavy_puchatek Napisano 16 Grudnia 2007 Napisano 16 Grudnia 2007 34km po szosie, średnia 24,77km/h, średnie tętno 175. Mocno i krótko bo spieszyło mi się do domu, zafekany wiatr. Przy okazji zaliczyłem odcinek trzypasmówką przy dużym natężeniu ruchu z główną atrakcją w postaci zmiany pasa na środkowy Zawsze coś
bartekgib Napisano 16 Grudnia 2007 Napisano 16 Grudnia 2007 Ty chłopie to już niedługo jak skuter albo motor będziesz A ja dzisiaj uczyłem się jazdy pojazdem 4-kołowym. Jak wszystko pójdzie dobrze - to niedługo ( aż w lipcu ) samochodzik którym uczyłem się jeździć będzie mój. Ford Focus 99' 5d 1.4 16v. Ale mam tylko na jedno nadzieje - że nie zapomnę o rowerze Pozdrawiam !
Myszek Napisano 16 Grudnia 2007 Napisano 16 Grudnia 2007 Wczoraj pierwszy raz od 3 miesiecy wyszedlem na rower Calkiem fajnie bylo sobie przypomniec jak sie jezdzi, czekam na snieg wtedy znow bedzie szalenstwo
Adik Napisano 16 Grudnia 2007 Napisano 16 Grudnia 2007 Prawidłowo Bartek!! Ucz się, ucz bo łatwiej się oswoić z samochodem na kursie, mając już jakieś doświadczenie. Ja np. dopracowałem sobie pracę sprzęgło-gaz , ruszanie na ręcznym pod górkę, parkowanie.... Prawko jazdy łatwe się wydaje, ale to tylko złudzenie - zdanie egzaminu to aż nadchorobliwa uwaga na jezdni i niektóre niezrozumiałe manewery... Dobrze że mam dopiero 10 godzin wyjeżdzone i przez następne 20 dalej będę jezdził, do czasu egzaminu...
Ciastkorz Napisano 16 Grudnia 2007 Napisano 16 Grudnia 2007 Mój brat już jest po jazdach, 21 stycznia ma egzamin. Jest pewny zobaczymy jak mu pójdzie. Dzisiaj 4.64km do koleżanki z filmem, a teraz się okazało że mógł to brat wziąć bo siedzą u swojego kumpla na filmie. Te kobiety :|
bartekgib Napisano 16 Grudnia 2007 Napisano 16 Grudnia 2007 Adik - no właśnie chodzi o ten "pierwszy szlif", żeby podczas kursu ( dopiero w kwietniu ) móc sie skoncentrować na nauce i obyciu jazdy w mieście, na trasie i manewrowania np. na parkingu. Bo przecież szczerze mówiąc - można się nauczyć dobrze ruszać, itd. przed samym pójściem na kurs. Pozdrawiam ! P.S. Przepraszam za offtopic.
Zbyhoo Napisano 16 Grudnia 2007 Napisano 16 Grudnia 2007 2 godziny jazdy i tylko 35km, ale za to jakich, Gora Morasko i okolice (dla pyr wiadomo o co chodzi). A teraz zupełny brak sił mnie dopadł, a jutro kolejne koło
manio49 Napisano 16 Grudnia 2007 Napisano 16 Grudnia 2007 to ja jeszcze o prawku zdałem w poniedziałek 10.12 praktyke za pierwszym razem czekam na plastik i jazda dziekuje jestem z siebie dumny
Ecia Napisano 16 Grudnia 2007 Napisano 16 Grudnia 2007 dziekuje A no właśnie, gratulacje Pozdrówko na wstecznym
harry-peek Napisano 17 Grudnia 2007 Napisano 17 Grudnia 2007 A ja dzisiaj (a wlasciwie wczoraj ) Wybralem sie na najtrajdzik z ambitnym planem dojechania na Klimczok ale niestety dotarlem tylko do gornej stacji kolejki na Szyndzielnie jakies 950m, dalo sie jechac do granicy ok 800m snieg byl wystarczajaco ubity, powyzej juz prowadzilem sniegu ok pol metra, nie dalo rady pedalowac. W kazdym razie na gorze piekna zima, swietnie sie podjezdzalo a i zjazd zacny ponad piec dyszek bylo
mikołaj Napisano 17 Grudnia 2007 Napisano 17 Grudnia 2007 Nie ma to jak kultowe części. W sobotę kupiłem widelec do Meridy: Ma piękny żółty kolor co w połączeniu z matową czernią ramy doskonale wygląda. A teraz opis. model: RST 156 skok: podobno jakiś jest sterówka: stal korona: stal zalana plastikiem golenie górne: stal golenie dolne: stal średnica goleni: 25,4 mm rozstaw goleni: 110 mm A teraz najlepsze - cena: 19,90 zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.