Thor07 Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 siwyex, bude mam w Kuźni Raciborskiej ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Aha czyli bardziej jesteś z Raciborza niż z Rybnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Taa, a ja siedząc na stancji zamówiłem dzisiaj koła, przod + tył (Mavic + XT + DT) = 520zł. Za 3 dni lądują u mnie w domu i będzie co robić na weekend Pozdrawiam chopów i niewiasty. Taa, a ja siedząc na stancji zamówiłem dzisiaj koła, przod + tył (Mavic + XT + DT) = 520zł. Za 3 dni lądują u mnie w domu i będzie co robić na weekend Pozdrawiam chopów i niewiasty. Szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dzisiaj 1:05 h na trenażerku, a wcześniej nuda w szkole... Podczas treningu oglądałem film 24Solo, polecam obejrzeć, zwłaszcza jak się kręci w domu to jest przyjemniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peeres Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Ja polecam do jazdy fim Trener bardzo fajnie mi się przy nim jeździło jak był nie dawno w tv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Wpadłem do rowerowego, pozaglądałem tam i ówdzie w mój rower, koła już zamontowane ( jutro odbiór roweru ). Przy okazji wziąłem nowe opony i dętki do kompletu. Dostałem świetną wręcz cenę jak za to wszystko Ale o tym jutro. Przy okazji wiem, że XTR będzie działał, i to będzie działał dobrze. na razie zainstalowaliśmy go tak, żeby kilka dni pochodził i żebym przyzwyczaił się do opcji odwrotna sprężyna-normalna manetka. Bo teraz na 8' będe miał miękkie przełożenie Ale to logiczne w tym przypadku. Jak to wszystko zadziała i zaśpiewa - będziemy robili ją na "nówkę". Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dinsdale co to za tereny? Czyżby to była południowo zachodnia część Łodzi ? Nic innego mi nie przychodzi do głowy. Zamówiłem pulsometr na gwiazdkę dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Zamówiłem pulsometr na gwiazdkę dla siebie Mozna wiedziec jaki? Tez mysle nad takim prezentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 pokręciłem godzinkę na trenażerku avHR 148 A jutro masakryczny spr. z bioli od początku roku i jeszcze 5 stron ćwiczeń na angola... trzeba by się wziąć do roboty :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Pati zdjęcia zrobione w sobotę, w Lesie Karolewskim na południowy-zachód od Pabianic (a więc Pixon prawidłowo wskazałeś kierunek ), to jeziorko to ten mniej znany staw w tamtym lesie (od tego głównego przy czerwonym szlaku, zwanego Jezior Duży, trzeba odbić na południe, do zielonego szlaku, potem z 1km zielonym szlakiem na zachód i na rozwidleniu odbić lekko w lewo pod górę); druga fotka została zrobiona kilkaset metrów dalej dojazd do lasu wzdłuż torów PKP do Pabianic i potem czerwonym szkakiem od ulicy Wiejskiej, powrót przez Chechło, Piątkowisko i Górkę Pabianicką w niedzielę natomiast dla równowagi wyprawa na południe w lasy pomiędzy Zgierzem a Grotnikami. O tyle obecnie jest to dobrym pomysłem że wiele leśnych dróg w okolicach Grotnik jest z piachu, więc teraz ich przejezdność jest chyba najlepsza z możliwych a dzisiaj z rowerowych rzeczy udało mi się zignorować wołanie roweru o umycie chyba poczekam aż śnieg mi w tym pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 No to sobie dzisiaj zrobiłem po szkole na szybko trening po szosce, 15,32km średnia23,63km/h, średni puls 165. Wiatr niemały (ale nowość ) no i ta zakichana mżawa mogłaby się skończyć (co spojrzę przez okno od kilku dni to ona ciągle tam jest ) a poza tym to nuuuuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Kurde a ja jutro z racji ze jest 13 mam dzien bez pytania, i nie mam nauki czyli poszedl bym sobie na dluzej na rower ale za oknem leje . Na pocieszenie zostalo ze mam imieniny i kaska wpadnie na czesci A na jutro icm przewidzial snieg P.S w weekend zrobilem zdjecia roweru, efekty mozecie zobaczyc ponizej w podpisie (aktualnie na slickach, od jutra bulldogi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Mam, mam, mam mój rowerek ! Wymienione : -Obręcze AlexRims DM18 ( 40 zł za obie ) -Piasta przód Shimano STX HB-MC32 ( 20 zł ) -Piasta tył Shimano Deore FH-M510 ( 50 zł ) -Opony Maxxis High Roller 2.1 ( 45 zł za sztukę + okulary UMF STYLE CAMUFLAGE gratis ) -Zaplot koła przód + tył -- w cenie szprychy i nyple ( 15 zł za jedno koło + gratis dętka Innova ). -Zamontowana przerzutka tył Shimano XTR RD-M 953 SGS ( dostałem w częściach w gratisie od Tomka "tobo" ) Za całe koła zapłaciłem dokładnie 230 zł. Nigdzie i nigdy w życiu bym nie znalazł takiego kompletu za tą cenę ! A takie coś jak XTR mi się nigdy nawet nie śniło. Za same koła bez opon i dętek bym zapłacił koło 260 zł. A i do opon dostałem okulary gratis Chciałem podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do budowy mojego rowerku, bo na razie rower się nie zmieni ( próćz pedałów ). Chodzi tu głównie o Marka "amoniaka" i jego kolegę oraz o Tomka "tobo" Nigdy w życiu bym się nie spodziewał, że będe miał taki sprzęt. Jednym jest mało, że mają całe rowery na XT 2008, jednym ciągle jest źle i zmieniają ciągle coś w rowerze żeby urwać 5 g za 100 zł, a mi mój rowerek przypadł do gustu i jest dobrze Pozdrawiam ! P.S. Sory, że tak to opisuję, ale po prostu się cieszę z tego co mam i sądze, że to najlepsza droga do dbania o taki sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 teraz tylko zaktualizuj fotki w sygnaturce(żeby mieć odniesienie na przyszłość) i będzie pr0 jak mawiają co poniektórzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Zrobię pojutrze w naturalnym świetle. Pozdrawiam ! P.S. Rower wygląda w końcu "normalnie", bo obręcze i opony komponują się stylem z pozostałością . Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Kupilem dzis klocki do hamulcow Kool-stopa. To wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Mozna wiedziec jaki? Tez mysle nad takim prezentem. Jasne najprostszy jaki był byle to była Sigma; model to BC-9 Dinsdale właśnie miałem dodać, że okolice Jezioraku Dużego jednak nie pamiętałem jego nazwy, a nie chciało mi się iśc po mapę. Faktycznie tereny są tam do jazdy wspaniałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Ja dziś czyściłem i smarowałem łańcuch, sprawdziłem suport i stery Jak fajnie że nie szykują się niespodziewane wydatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Nigdy nie wierzyłem w to, że 13-ty jest pechowy, ale chyba zacznę. Pojechałem rowerem załatwić kiklka spraw i przy okazji znalazłem takie coś. Cholera! Cholera! Rama ma 6 miesięcy! Poszukam gwarancji i zobaczę jak to będzie, ale podejrzewam, że wcisną kit o złej, bądź za badzo wysuniętej sztycy każą mi się wypchać :/ Następna rama jaką kupię, będzie stalowa. To już postanowione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 A masz już jakiś typ ? Pozdrówko zainteresowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Potrzebuję czegoś pod widelec z dużym skokiem (i w rozsądnej cenie), więc może DMR Switchback. Podoba mi się też on-one 456, ale nie wiem jak z kupnem tegoż by było tu z Polski. Zwłaszcza, że na stronie on-one jest, że niestety "item out of stock" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Bendus trochę za szybko ten Twój amstaff odmówił współpracy. Oby Ci uznali gwarancję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Najpierw muszę ją znaleźć (gwarancję) a to okazuje się być sporym problemem :/ I rzeczywiście za szybko. Mam pewną teorię na ten temat: Zamówiłęm piaskową, a okazało się, że nie mają tego koloru. W ramach przeprosin zaproponowali, że przemalują dla mnie czarną na dowolny, wybrany przeze mnie kolor. Chyba przy tym malowaniu zamalowali otwór sztycy i rozwiercali go. Dlatego pewnie sztyca pasująca była nie katalogowa 31.4, tylko 31.6. Prawdopodobnie dali d... przy rozwiercaniu, bo w środku sa nierówności (teraz zauważyłem) i sztyca była źle podparta. Coś mam pecha do ram ostatnio. To już trzecia pękająca od 2005r. Sero zaczynam czuć poważną awersję do aluminium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Doszedł pulsometr :]]]]] JUtro pierwsze śmiganko z tym urządzeniem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 10.2 km, bo miałem 8 lekcji, bo jest zimno, bo zrobiło się ciemno. Rowerek jeździ świetnie. Nie wiem czemu, ale w locie wydaje się jakby spadał wolniej niż kiedyś ( troszkę trzeba było nadwyrężyć wytrzymałość nowych kół ). Nie wiem czemu takie odczucie. Teraz czaję się na SPeDałki. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.