KuLa2030 Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 Przed chwilą odebrałem swoją miłość... 145zł mnie kosztowała ;/ Wymieniłem linki , pancerze i okładziny... Wszysciutko przesmarowane , zaraz jade z Krzysztofem na szoske trzeba przetestować jak ,,świeżutki" bike pracuje A takie sobie sprawiłem okładziny - http://www.allegro.pl/item280905098_okladz...zja_od_ss_.html
kantele Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 mój rower dzisiaj przy powrocie z dojo bardzo wyraźnie dawał mi do zrozumienia, że on nie chce dzisiaj nigdzie jeździć, chociaż starałam się go namówić na jakąś większą wycieczkę... najpierw, po wyjściu ze sklepu siatka z zakupami wisząca na kierze przytarła mi się o szprychy i zrobiła się dziura i się wszystko wysypało. jak już upchnęłam wszystko z trudem do plecaka z keikogi i ruszyłam dalej, to rower rzucił ze złością pompką o chodnik... no dobra, w takim razie chyba nigdzie nie jadę. może za to umyję go w końcu...
Fifi Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 Za takie wymiany 145zl?! To się nieźle wykosztowałeś KuLa Nie lepiej to samemu zrobić?
Biera Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 jak go zostawił na tyle czasu to pewnie mu rower na części rozebrali i wszystko przeserwisowali.
KuLa2030 Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 Jest tak jak Biera pisze... 100zł kosztował całkowity przegląd ale że cos tam jeszcze wpadło cena wzrosła... Centrowanie kół , rozbieranie piast itd... wiec samemu raczej bym nie zrobił
sebekfireman Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 A ja dzisiaj posprawdzałem ile czasu trwa zmiana biegu przy rowerze. Z góry na dół na napędzie niskiej klasy po 7000 km wyszło niecałe 0,4 sekundy. Zobaczymy w przyszłości czy literki lub liczby pokazujące wyższą klasę zdziałają cuda A tutaj można sobie ściągnąć jeden z filmów (60 klatek na sekundę) ze zmianą biegów. link zabroniony/files/75150780/www.r..._movie.avi.html
johny89 Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 Kula ,ale pewie linki, pancerze i okladziny moglbys sam wymienic. Ja wszystko co potrafie robie sam. Z centrowaniem kol tez ide do serwisu. Twoja kasa i twoja decyzja. Ten samochodzik na zdjeciu to twoj?
KuLa2030 Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 Oczywiście , mógłbym zrobić połowe rzeczy sam... Ale po prostu najwyraźniej nie mam czasu codziennie ok. 18 powrot do domu... A tak to dałem rower i sie nie przejmowałem... Wiadomo że nawet by przyjemniej było zrobić samemu ale to jest po prostu brak czasu... Twoja kasa i twoja decyzja. Dokładnie Tak nie mówiłem wam , lubie sie bawić samochodzikami :] Nie no żarty żartami ale tak to jest jak się ma rodzeństwo 2x po 6 lat i wszędzie się zabawki walają a Tym czasem ide na bika
Mod Team Pixon Napisano 8 Grudnia 2007 Mod Team Napisano 8 Grudnia 2007 KuLa2030 - co to za koła? Ile ważą bez zacisków? JA dzisiaj po różnych leśnych wertepach i na końcu w miejskiej dżungli nakręciłem 60 km
KuLa2030 Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 Koła Gipiemme , waga przedniego z zaciskiem 1100 , tył + kaseta 1500 (ciężkawo ;/ ) Nie mam wagi bez zacisków wiec nie chce Cię oszukać... I własnie coś mi się bebenek psuje ehhh...
snuffi Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 Ja dziś kupiłem wagę. Max 5kg, d=1g i w końcu nie będę musiał polegać na galerii LB i stronie http://weightweenies.starbike.com/
Biera Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 snuffi dziś kupił wagę. Max 5kg, d=1g i w końcu nie będę musiał polegać na galerii LB i stronie http://weightweenies.starbike.com/
karolyfer Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 Dzisiaj kolejna godzinna podróż na trenażerku, jutro jak będzie ciepło i sucho to może wyskoczę gdzieś na szosę
snuffi Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 Cennik usługi ważenia dla Biery: 0-0,5kg - 1zl 0,5-1kg-2zl 1-2kg -5zl 2-5kg -7zl LOL!
baksik22 Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 Ja wyciągnąłem baja z trenażera pojechałem go umyć bo mi starszy pluł i wróciłem z nim do domq Nie rwie mnie na dwór jakoś z bajem teraz
kantele Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 no i nie umyłam. koleżanka wyciągnęła mnie na basen a potem zwalili się znajomi z dużą ilością ginu...
bartekgib Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 Widzę, że kolega Kula też zastosował bajeranckie białe pancerze Poziom lansu wzrasta. Ale ja muszę moje skrócić, bo koledzy z servisu przesadzili z ich długością ( doszedłem do takiego wniosku ). Jutro zaplatamy koła, zakładamy prostą kierownicę + rogi i kombinujemy z XTR'em, żeby go uruchomić. Ale najpierw szkoła od 8 do 15 Pozdrawiam !
TomekW Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 Pogoda znośna , wiec po basenie chyba wyskocze na jakas mała przejazdzke Sprawdze jak sie nowe buty spisują.
Mathieo Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 Z rowerowych to dzisiaj trening miałem Rowerowy czekam na trenera dobra jedzie witam się z nim, odrazu mówi wyżej kręć (większa kadencja niższy bieg w manetce ) jedziemy... jechał za mną mówił że jak dojedziemy do klubu to wszystko omówimy co źle robie itp... Na skrzyżowaniu pokazałem rękę że skręcamy w lewo a trener mnie pochwalił Dojechaliśmy do klubu czekał na nas tylko pan Wiesiek. Jest 9.49 "poczekamy do 10 i w tym czasie wszystko mi mówił... że muszę sobie spd kupić bo zostanę w tyle, itp. Jeszcze pokazał na oklejoną budkę klubu " widzisz tego 3 sponsora od góry,...." -(turowski) U niego wszystko możesz kupić klubowicze mają u niego ... (nie napiszę co mają bo wszyscy by chcieli żebym im coś kupował ) W czasie drogi omawiał technikę "trzymania się koła" .... itp. pod koniec jak już zrobiliśmy 35 km (w 1:15:23) ucieszony mówił do mnie że jestem ambitny :D a mówił żebym zawsze pod koniec jak już jestem w domu pił zawsze mleko i miód do końca lipca... pozdrawiam zapomniałem dopisać ile w ile km 35,6 km w 1:15:23
heavy_puchatek Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 A ja dziś (tak dla odmiany ) szosa (błeh nuda ) 60,38km, 22,81km/h, średni puls 161, wieje. Ja chcę lato (albo chociaż zimę ) choć w sumie dopóki nie będzie cięższych treningów (czyli dopóki ja się biedny będę musiał hamować, ciekawe ile jeszcze wytrzymam ) to taka pogoda może być. Sprzyja treningom na szosie (błeh nuda )
karolyfer Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 Ja, jak napisałem wczoraj, tak zrobiłem i wyskoczyłem na szosę gdzie zamarzłem Godzina i siedem minut wyszło, a kilometrów koło 27 jakoś. Jednak wolę trenażer przy takiej pogodzie i spocić się w domu, niż zamarzać na dworze jak nie trafię z ubiorem
andi333 Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 skromnie 25 km pierwsza jazda w spd bezproblemowa tylko stopy zmarzły
jurasek Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 ... jak nie trafię z ubiorem trzeba częściej jeździć i kompletować ciuszki, a przede wszystkim doświadczenie jak w zależności od widoku za oknem i na termometrze sie odziać obecne warunki są idealne do jazdy nie przegrzewam sie, a jeśli chłodno , wystarczy pocisnąć by sie ciało rozgrzało spdy poszły na kołki bo najważniejsze by w nogi było ciepło
Xsystoff Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 spdy poszły na kołki bo najważniejsze by w nogi było ciepło A co ma wspolnego spd na kolkach z cieplymi nogami ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.