KuLa2030 Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 skończyły się klocki , wiec wziąłem go i ,,rozczepiłem" zeby mnie nie kusiło z hamowaniem tylnym hamplem ;] Jazda bez dwóch ?? Brzmi ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 10 km, zajechałem do rowerowego do chłopaków, pooglądałem katalog z Bikershop'u na 2008 ( jakiś lekki mechanik tarczowy Tektro się szykuje, pięęęęęękna rama do street'u Bop'a sygnowana nazwiskiem krakowskiego biker'a, całkiem konkretne amorki Spinner'a ). Przy okazji dopompowałem oponki, pomogłem w rozładowywaniu nowego towaru. Jutro mam nadzieje przyjdą obręcze + niespodzianka Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejek Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Odchudziłem dziś rower o 644g przez dwa elementy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 a jakie to elementy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejek Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Pewnie opony, ale co jeszcze to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 16km... zimmmno gdyby nie to, że nagle, niespodziewanie i perfidnie o 16:00 zrobiło się ciemno to jeździł bym dłużej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ładne te korby tylko ciezkawe, ale w końcu to XT @ Gerus, lepsze fotki są tu: http://www.forumrowerowe.org/index.php?s=&...st&p=436498 Dziś z rowerowych to wyczyściłem rower jutro moze posmigam, bo dwie lekcje odpadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Gdyby nie jutrzejsze kolokwium z fizyki to dzisiaj bym zapewne jeździł, a tak to spędziłem najpierw połowę dnia na uczelni a następnie drugą część nad książkami i zadaniami. Co za życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Nie no .... Ja się normalnie zakochałem w tych korbach XT To jest wg. mnie najpiękniejsza część napędu ever ! Tylko szkoda, że taka cena, bo zaraz bym zainwestował Gdyby jeszcze tylko blat miał tą srebrną obwódkę to już byłby ideał nad ideały. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Jazda bez dwóch ?? Brzmi ciekawie :) podeszwą buta możesz hamować o przednie koło ... do gołej stopy trampki sie ścierały jedwabista pogoda : nie za zimno , nie za ciepło +4* mżaweczka schładza strudzone wysokie czoło porywiste wiatry dodają zabawy taką pogodę Juraski lubią najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 racja... na Flinstone'a najlepiej -przynajmniej się klocki nie zużywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 merida została wyposażona w deore lx i alivio jeszcze tylko korbę też przełoże do niej i będzie pr0 bike na maratony :D:D (wiecie przypadkiem czy kroba suntor ma taki sam standart jak alivio, bo nie chciał bym zmieniać suportu ;/ bo nie mam rzeczy(grzechotką zdjemę korbę) ) pozdorwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 A ja dzis zrobiłem na cacy swój kokpit... (avid sd7 174g[klamki] + sram rocket 194g[manetki] + ritchey pro 145g[kiera] + smica 106g-bedzie lzej[mostek] + boplight 14g[chwyty]) Fota troszke cienka, ale jak bike bedzie gotowy to zrobie super fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 @siwyex pozazdrościć, piękny kokpit:P Osiągnałeś te 9.5kg już? @topic Siedze w domku, coś mnie nogi strasznie bolą i kręgosłup boli :/. Zastanawiam się nad kupnem pulsometru..;] Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Aktualnie jest 9555g, ale teraz wymieniam alu sruby i mam nadzieje ze zejde do <9.5kg...Jesli nie zejde to nic sie nie stanie, ale mam w planie jeszcze koła ale to juz raczej pod koniec sezonu 08 gdyz jade na wakacje na zarobek to cos przywioze z gotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Miłośnicy lightowania A ja już się nie mogę doczekać na moje obręcze A najbardziej na tą piękną niespodziankę Poczta Polska musi zniknąć Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Aktualnie jest 9555g, ale teraz wymieniam alu sruby i mam nadzieje ze zejde do <9.5kg...J na 10 śrubach zejdziesz około 50gram.:] Co to za chwyty boplighta, że takie lekkie? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Zamówłem 20 srub... Takie lekkie bo skrócone do gripów... Własnie wróciłem od lekarza i mieli mi sciagnac gips, niestety kosci sie nie zrosły i mam zostawiony na kolejny miesiac... W tym wypadku lekarz powiedział ze jak bedzie tak dalej to na sezon 2008 jest wyeliminowany... Jestem w potrzasku i nie wiem co mam ze saba zrobic, gdyz myslałem ze juz w niedługim czasie (2 miechy) wsiade na rower... W tej sytuacji chyba moja merida pójdzie do sprzedazy... A jak bede w pełni zdrowy to moze cos kupie... Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 to Ci współczuje. przekichane, ja bym chyba nie wytrzymał. Wracaj do zdrowa jak najszybciej.:] a Madzie zostaw :] jak kocha to poczeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPyclik Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Pierwszy raz jeździłem na zatrzaskach PD-M540. Jedna wywrotka i pierwsze zarysowania na samych pedałach i na moim kolanie, ale wrażenia niesamowite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ja dzis odstawiłem Meridke do Serwisu ;] W sobote odbiór a ja sie doczekać nie moge kiedy na niego wsiąde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 siwyex: nie załamuj się, tylko... trenuj nogi . Powrót do formy będzie potem łatwiejszy. Znam przypadek dziewczyny (mojej koleżanki z czasów studiów), która podczas wspinaczki zerwała ścięgna w kolanie. Do momentu wypadku wspinała się - powiedzmy - przeciętnie; podczas rehabilitacji nogi nie zasypała jednak gruszek w popiele, zawzięła się i trenowała wspinanie dalej - z konieczności na samych rękach. Efekt? Po zdjęciu gipsu (czyli po kilku miesiącach) od razu, z marszu wskoczyła do polskiej czołówki kobiet we wspinie. Nie uwierzyłabym, gdybym sama nie widziała - a widziałam jej ostatnią drogę przed wypadkiem i jej pierwszy dzień na ścianie po. Nie tylko ja byłam w szoku. Ten wypadek, choć wydawał się niesamowitym pechem - w konsekwencji, dzięki jej uporowi, zaowocował potężnym, kondycyjno-technicznym kopem do przodu . Czego i tobie życzę. Uwierz w ducha... walki Pozdrówko wspierające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Troszke mnie Eciu podniosłas na duchu, pozyjemy zobaczymy... Mam nadzieje ze wszystko bedzie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Siwy Ecia dobrze prawi. Nie poddawaj się, kości się pieknie ładnie zrosną i znowu powrócisz do śmigania:] Wierzymy w Ciebie ! Niektóre sytuacje człowiekowi komplikują życie, ale tylko dlatego żeby mógł wyjść z nich ogromną reką. Co nas nie zabije to nas wzmocni. 3maj sie i wracaj do zdrowia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.