heavy_puchatek Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 A ja mam jutro 1 lekcję Normalnie w planie jest 6 ale 2 ostatnie to religie a ja nie chodze. 2 pierwsze to polskie ale nauczycielki nie ma więc odwołane. 3 to WF, nie chce mi się iść. 4 to fizyka i tylko na nią się przejdę I co i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 A ja bym tam z checią na WF sie przeszedł Jutro mam tylko sprawdzian z matmy, pytańsko z PO i polaka i nic poza tym także luz w porównaniu do dwóch poprzednich tygodni gdzie łącznie miałem 8 sprawdzianów, 3 referaty, przedstawienie do zrobienia i konkurs z bioli W tym tygodniu jeszcze sprawdzian z niemca i chyba wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 A ja jutro 8 lekcji Ale do rzeczy. 13 km ( mało, bo zaczęło padać i znalazła się chmurka z deszczem nad moją głową ). Niska średnia dzięki temu i przybłocony rower Zaraz bierzemy się do czyszczonka. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 A u nas dzisiaj była istna wiosna ! Po raz pierwszy od czasu jej zakupu (czyli jakoś od połowy października) śmigałam dzisiaj bez kurtki ... a Rycerz nawet w letnich rękawiczkach Decyzja o składaniu zimówki (do montażu której będę potrzebowała kilku części z obecnego roweru) została z ulgą odłożona... do czasu nadejścia zimy Pozdrówko rozsłonecznione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 21 km. przy całkiem dobrej pogodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 U mnie dzisiaj było trochę cieplej, więc z kumplem postanowiliśmy pojeżdzić na rowerze. Zrobiliśmy około 20 km. Miło tak pojeździć na rowerze, jeśli nie jeździło się od pierwszych opadów śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 A ja dzisiaj podróżowałem na trenażerze przez 70minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 a ja kupiłem amora na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 2 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 pixon kopnąłeś kiedyś dużego psa w pysk????? a dwa duże psy??? sorry mistrzu, ale pierdzielisz. Jednego tak, efekt był taki że dał mi spokój. Ale dwóch faktycznie nigdy nie poskromiłem bo nie miałem takiej okazji. Ja dzisiaj mniej więcej tyle co Pati zrobiłem czyli ok 23 km. Szkoda tylko, że zaczęło padać to się wróciłem do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPyclik Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Kupiłem SPD PD-M540, a jutro wybieram się po jakieś zmyślne buty. Dziś w Szczecinie cały dzień padało i nie chciało mi się nigdzie wychodzić/wyjeżdżać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 3 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Czas powoli zbierać się do pracy. Ostatni tydzień w Plusie i zmiana. Będę się woził czymś nowym - widlakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuQłA Napisano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Powiesiłem rower na haku i tak będzie wisiał do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Godzinna podróż na trenażerku :] Średnie HR 135. Kręcimy, kręcimy byle do marca wytrzymać A tak to szkoła i nic poza tym, zaraz muszę zacząć sie uczyć bo niestety kartkówka z niemca z 46 czasowników mocnych i nieregularnych, do tego angielski, polski i gegra Ech żyć się odechciewa, może nam dadzą spokój po 14-stym (wystawianie ocen). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 A ja latałem sobie po Google Earth oglądając okolice jeziora Garda i trafiłem na coś podobnego jak Garda, tylko że o wiele bliżej i świeci mi się teraz pomysł na wycieczkę rowerową w to miejsce. Od granicy z Polską to tylko 417 km więc 2 dni jazdy (a jak dobrze powieje w plecy to może i 1 dzień wystarczy) i jest się na miejscu. A tu kilka zdjęć z tego miejsca: http://static.panoramio.com/photos/original/5636586.jpg , http://www.panoramio.com/photo/4909009 , http://static.panoramio.com/photos/original/866625.jpg , http://www.panoramio.com/photo/2183952 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 http://www.panoramio.com/photo/4909009 Wyglada jak z bajki albo gry komputerowej . Cudne miejsce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Skończyłem dziś swego sperzta na sezon 2008 co prawda brakuje amorka, bo jest sztywniak i slabsze korby, ale to sie zmieni za jakis czas fotki wieczorem. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 A ja niestety na razie musiałem odmówić SPeDałki, ale obręcze + niespodzianka do mnie już jadą Niedługo jak dobrze pójdzie, będe miał kultową tylną przerzutkę Tylko musze ją "uruchomić". Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Sixer pokaz te fotki na tym forum, bo na pewnym portalu je pokazałes (ze sztywnym) :] Tylko aby byly jakies jasniejsze a nie robione bez udzialu dobrego swiatła Z rowerowych dzis obrocilem rower na druga strone pokoju; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ostatnie dwa dni w Łódzkim nie bardzo sprzyjają jeżdżeniu na rowerze, albo pada, albo jest tak mokro, że się tonie w kałużach. Oby coś w czwartek się polepszyło i piątek bo mam prawie cały wolny Jak widać zmieniłem sobie dzisiaj avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 No. Ostanio (zwłaszcza w poniedziałek) pogoda tragiczna. Postanowiłem nie kupować sobie niczego do roweru. Trzeba zacząć zbierać na nową ramę, a nie kupować dorbiazgi. W związku z tym nabyłem komplet hampelków Magura Julie do roweru dziewczyny. Chyba można uznać, że wytrwałem przy swoim postanowieniu - w końcu to nie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 5 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Już chyba z 2 tygodnie nie jeździłem! Dziś coś we mnie pękło i pojechałem rowerem do pracy Świetnie chodzi moja maszyna Jak tylko będzie trochę czasu i nie najgorsza pogoda to wybieram si ę na ostrą jazdę. Kurcze normalnie na głodzie rowerowym jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 21,7km, Tour de Wał, co tu więcej pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Rower z rana jak śmietana - czyli 34km , bez tylnego hampla ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A co sie z nim stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Kula przerabiasz Meride na ostre, że pozbyłeś się hampla? Idź na całość - pozbądź się dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.