Marc666 Napisano 9 Listopada 2007 Napisano 9 Listopada 2007 Witam! Jestem Nowy na tym forum. Chciałbym was prosić o opinię i wiedzę na temat Dualowego Bika: Unibike Underground Zone Two, zobaczyłem ten rower na allegro i spodobał się.. Ale niewiem czy warto wydawać kase na ten rower. Już długo marzy mi się jakaś Dualówka zastanawiałem się nad rowerami firmy Kona ale są dosyć drogie I jeśli znacie jakieś Dualówki do 1000 - 1200 PLN to poprosze o info oczywiście rowery GTiX odpada ponieważ kolega to ma i jest to poprostu troche lepszy makrokesz.. Pozdrawiam! Aha i proszę wymieniać wady i zalety rowerów i uzasadniać swoją wypowiedz
Martinuz Napisano 9 Listopada 2007 Napisano 9 Listopada 2007 Na początek na pewno styknie, amorek mocny, ramka Unibike nie jest taka zła, tylko jest jedna sprawa - ten rower kosztuje 2500pln a nie 1200
Marc666 Napisano 9 Listopada 2007 Autor Napisano 9 Listopada 2007 Na Allegro pojawiła się propozycja za 1200zł pewnie pójdzie wyżej ale próbuje się skontaktować z właścicielem roweru i może się dogadam poza allegro ale do 1500 za ten rower mogę dać.. A co sądzisz o rowerach GT? Podobają mi się Tylko nie wiem czy warto?
Martinuz Napisano 9 Listopada 2007 Napisano 9 Listopada 2007 Ho ho, firma znaaacznie bardziej renomowana od Unibike, brałbym w ciemno dla samej ramki
Marc666 Napisano 9 Listopada 2007 Autor Napisano 9 Listopada 2007 Braciak Kumpla ma GT Riccocheta i jest za######isty ten rower i GT bardziej mi się podobają .. Pozatym Nie są drogie stosunkowo a z tego co widać niezły wypas mają chyba zaczne rozglądać się za używanymi GTkami
MasterMu Napisano 11 Maja 2009 Napisano 11 Maja 2009 Witam Mam zamiar kupić tego bike'a,lecz chcialbym zapytac co o nim myslicie.
macio360 Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 Witam! Jestem nowy na forum i chciałbym się dowiedzieć czy ten używany underground zone two jest w dobrej formie czy opłaca się go kupić? Linki: http://allegro.pl/item681509484_unibike_un...hydraulika.html Chciałbym też wiedzieć czy nadaje się do skakania z jakiś chopek w lesie? pozdro!
MarcoV Napisano 3 Września 2009 Napisano 3 Września 2009 Witam. Na początek chciałem powiedziec ze kupno roweru do skakania w granicach 1000-1200zl jest niezbyt dobrym pomyslem z tego względu iż rowery w takiej cenie maja bardzo słaby osprzęt(tzn przerzutki niskiej klasy,rama zadna rewelacja). Wiadomo taki rower musi byc mocny bez wzgledu na to czy to poczatkujacy czy nie. Błędem jest mowienie ze dla poczatkujacego rower nie musi byc dobry, poniewaz taka osoba nie ma wogole techniki przez co sprzet szybko pada ;/. Kupno uzywanego roweru tez odpada gdyz zadko kiedy taki rower ma gwarancje, wiec w chwili kiedy rama sie zlamie musisz kupic juz druga, tak byla by wymieniona przez firme ( nic bys nie placil). Co do unibike underground zone two to mysle ze jest to dobry rower bynajmniej na poczatek chodz jest sporo rowerow ktore moglbym ci zaproponowac. Zobacz sobie rowerki takie jak: Mongoose fireball, Mongoose street ritual, Magnum Kamikaze. Jest tez opcja skladania roweru np na ramie prodigy 9.81 czy ostane one void ale to neistety kosztuje juz wiecej. Poprzegladaj sobie na forach rozne wypowiedzi i nie spiesz sie z kupnem roweru bo mozesz potem zalowac. Mam nadzieje ze ci chociaz troche pomoglem. Pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.