Tommyride Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Witam! Wybieram się na przyszłoroczną Transcarpatię ale nie znam nikogo , kto chciałby jechać. W tym roku mają wprowadzić zapisy indywidualne ale myślę, że w dwie osoby lepiej. Szukam kogoś z Wrocławia, żeby mozna było razem trenować. Pozdrawiam
mdudzisz Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 O! Bardzo ciekawy pomysł, z chęcią bym się przejechał ale nie wiem czy moja kondycja jest odpowiednia? Można się gdzieś ustawić na jakiś wspólny wypad (trening) we Wrocławiu i pogadać na ten temat (oczywiście po treningu). Czekam na jakąś odpowież i się doczekac nie mogę . Wstępnie jestem zainteresowany. Pozdrawiam
Tommyride Napisano 10 Lutego 2008 Autor Napisano 10 Lutego 2008 Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Z xhakeem34x jeździmy od czasu do czasu i myślimy o TC ale możemy się ustawić na jakieś jazdy. Z której części miasta jesteś? My akurat obaj mieszkamy niedaleko korony i to dogodna baza wypadowa poza miasto. W tym roku w TC jest też kategoria indywidualna więc jakby co to wspólne treningi i wyjazd byłby ok. Pozdrawiam PS> pisz na PW
mdudzisz Napisano 8 Marca 2008 Napisano 8 Marca 2008 Dobra ja jestem zdecydowany na tą Transcarpatie w tym tygodniu się rejestruje najprawdopodobniej indywidualnie, chyba że znajdzie się ktoś do pary i może jakiś wspólnej jazdy w okolicach Wrocławia. Najlepiej jak kondycja i umiejętności będą mniej więcej przybliżone do moich hehe. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.