lucek Napisano 6 Listopada 2007 Napisano 6 Listopada 2007 ostatnio z każdą nową wizytą na forum musze sie logować. wcześniej byłem wciąż zalogowany, więc chyba coś sie spsuło. nie wiem, czy inni też tak mają, w każdym razie jest to troszku wkurzające.
kantele Napisano 6 Listopada 2007 Napisano 6 Listopada 2007 u mnie dziala... a moze przy ktoryms logowaniu zaznacz w koncu, ze ma cie logowac automatycznie...?
Lukas_Mako Napisano 6 Listopada 2007 Napisano 6 Listopada 2007 u mnie też działa może przy kasowaniu historii skasowałeś "zapamiętywane hasła"
Biera Napisano 6 Listopada 2007 Napisano 6 Listopada 2007 a może bywasz na kilku kompach? u mnie tak jest zawsze jak zaloguje sie na forum na innym kompie. Możliwe też że zależy to od zmiennego IP ale teraz to już sobie tak strzelam i teoretyzuje:)
lucek Napisano 6 Listopada 2007 Autor Napisano 6 Listopada 2007 automat za każdym razem mam włączony, historii ne kasowałem, zawsze klikam z tego samego kompa. zobaczymy, czy dalej sie tak bedzie robiło.
arbuz92 Napisano 6 Listopada 2007 Napisano 6 Listopada 2007 witam mi po przełozeniu dysku jednego kompa do drugie zaczeło sie tak robic !! Arbuz92
Root Admin Mieciu Napisano 6 Listopada 2007 Root Admin Napisano 6 Listopada 2007 kwestia ustawien przeglądarki, plikow tymczasowych i ciasteczek. po naszej stronie na pewno wszystko jest ok
lucek Napisano 6 Listopada 2007 Autor Napisano 6 Listopada 2007 eee, szkoda, przynajmniej byłoby na kogo zwalić winę
Schwefel Napisano 11 Listopada 2007 Napisano 11 Listopada 2007 Hehe u mnie też przestało działać automatyczne logowania Na razie szukam buga u siebie...
hudy Napisano 11 Listopada 2007 Napisano 11 Listopada 2007 Mi się każe logować ponownie, gdy łącze się przez przez inne źródło internetu. Więc jak się przenoszę z jednego do mieszkania do drugiego, albo jak jestem na uczelni to za każdym razem muszę logować się ponownie. Za to jak siedzę w domu to wszystko jest w porządku.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.