tenjin Napisano 4 Listopada 2007 Napisano 4 Listopada 2007 witam myje rawki szczotką z mydłem, jak dla mnie wszystko jest ok sa czyste i pachnące. Czy istnieją jakieś przeciwskazania, czy można myc mydłem ??
jurasek Napisano 5 Listopada 2007 Napisano 5 Listopada 2007 ja myje szarym mydłem (bezzapachowym) po myciu mydłem zapachowym i wymieszaniu zapachu mydła i potu wytwarzał sie gaz zabijający komary sorry ale nie mogłem takiej okazji do żartu odpuścić
tenjin Napisano 5 Listopada 2007 Autor Napisano 5 Listopada 2007 wiem rozumiem temat jak i tresc brzmi ostro
Adik Napisano 5 Listopada 2007 Napisano 5 Listopada 2007 Ja obręcze "wycieram" srajtaśmą Nadmiar brudu i resztki klocków wychodzą łatwo a potem hample ostro mi działają {chociaż wpływ nie jest duży} Czy można myć mydłem? Pewnie tak Pachnący rower to jest to
Loko Napisano 5 Listopada 2007 Napisano 5 Listopada 2007 Mydło służy jako zmiękczacz wody ,tym samym lepiej przylega ona do powierzchni i to pozwala jej na lepsze zmywanie brudów ,jako tako więc mydło krzywdy zadnej nie robi .
QWEY564 Napisano 5 Listopada 2007 Napisano 5 Listopada 2007 mydło może być tłuste(ba nawet na pewno jest -Anaruk chłopiec z Grenlandii zajadał się nim właśnie ze względu na tłuszcz)
KAZUMI Napisano 5 Listopada 2007 Napisano 5 Listopada 2007 ja myje szarym mydłem (bezzapachowym)po myciu mydłem zapachowym i wymieszaniu zapachu mydła i potu wytwarzał sie gaz zabijający komary Mam nadzieje, że nie wykręcasz po umyciu aby lepiej wyschły?? Ja rower myje wodą z ludwikiem
Siwers45 Napisano 5 Listopada 2007 Napisano 5 Listopada 2007 Sory, ale co to w ogóle jest za pytanie?... Nie moge, kogo obchodzi czym kto myje rower, mydło, płyny, rozpuszczalniki, benzyny i reszta chemi, trucizn itd... Boże, to jak bym zapytał czy moge jeździć na rowerze w czerwonej bluzie... wrrr -.-' A żeby nie było offtop to dodam od siebie Tak, możesz myć mydłem nawet i opony...
Mod Team bogus Napisano 5 Listopada 2007 Mod Team Napisano 5 Listopada 2007 Ja obręcze tak jak i resztę roweru myję czystą wodą bez żadnych chemikaliów. Jeśli czegoś nie da się zmyć to sięgam po benzynę ekstrakcyjną.
Krezystof Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 Ja przecieram najczesciej a jak mocno brudny to plyn do mycia szyb i na smary czy cos co nie chce zejsc beznzyna Podobno dobrze jest sprayem do czyszczenia deski rozdzielczej w auci poniewaz srodek jest antystatyczny i tak pozniej nie lapie tak syfu, ale nie probowalem
Mod Team Pixon Napisano 29 Grudnia 2007 Mod Team Napisano 29 Grudnia 2007 Jeżeli mówisz o plaku to się na pewno nie nadaje Przecież on jest tłusty, przez co pogorszyły by się właściwości cierne obręczy o klocki hamulcowe.
bartekgib Napisano 1 Stycznia 2008 Napisano 1 Stycznia 2008 A ja używam zawsze szmatki, mydła w płynie i później płynu do szyb. Obręcze sa czyste i to jest ważne A co do środkówantystatycznych - jedna wielka bajka. Może nie są tłuste, ale z czasem i tak pojawia się tyle samo brudu. Nie ma się co oszukiwać - nie wynalezionio magicznego środka Pozdrawiam !
Gal Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 Ja uzywam Ciff'a. Czysci genialnie, tylko ciezkawo sie go splukuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.