Skocz do zawartości

[ochraniacze na kolana] czy ktoś użytkuje te ....

tenjin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wyglądają dość fajnie. też chce sobie sprawić coś takiego, bo nie mam w palnie rozwalić sobie pownie kolan. w zime takie ochraniacze to podstawa- jak sobie zaziębisz kolana to syf, kiła i mogiła. no może nie aż tak ale zawsze kłopot :P

Napisano

tylko trudno powiedzieć, czy nie będą zjeżdżać z nóg. żadnych wymiarów nie ma podanych ani nic. rozmiar M/L mówi tyle, że łooo.

Napisano

no wlasnie m/l mowi tyle co nic. aa jak beda jezdzic po calej nodze to bedzie kaszana. moze jakies bardziej konkretne informacje lub opinia kogos by sie przydala.

Napisano

Mam ocieplacze no kolana i rzeczywiście spadają,pomimo tego iż mają specjalna gumkę która ma uniemożliwiać ześlizgiwanie się .No ale jakby nie było noga pracuje.Nie wiem jak inne ocieplacze ale moje zsuwają się.Być może ma ktoś jakiś patent no to by się nie ześlizgiwały.Jako ,że miałem długie spodnie bez pampersa ,zawsze zakładałem pod nie spodenki z pampersem.W związku z tym po prostu przyszłym ocieplacze do spodenek i już nie zjeżdżają .Teraz mam długie gacie z pampersem także prawdopodobnie będę musiał coś wymyśleć ,żeby nie zjeżdżały.A co ogrzewanie to bardzo mocno grzeją.Moje są wykonana z lacry ole tej ocieplanej na kolanie jest podwójna warstwa tego materiału .W zupełności wystarcza

Napisano

Ja je mam, użytkuję i jestem bardzo zadowolona :thumbsup: . Dobrze trzymają się na nodze - zsuwają się naprawdę w minimalnym stopniu i nigdy tak nisko, aby odsłonić kolano (ważne, żeby dobrać odpowiedni rozmiar - powinny być ciasnawe). Nie krępują ruchów. A przede wszystkim: doskonale spełniają swoje zadanie - nie przepuszczają wiatru i skutecznie ogrzewają.

Nie mam wielkiego zaufania do produktów sygnowanych logiem Kelly's - ale te ocieplacze mogę z czystym sumieniem zarekomendować.

Z tym, że na tej aukcji mają jakąś horrendalną cenę ;) - a może tak podrożały... ja kupowałam w zeszłym roku w stacjonarnym sklepie za ok. 70 zeta.

Pozdrówko z plusem :)

PS. Ocieplacze w realu: http://www.proum.com/Zdjecia/Kampinos/03.12.06./IMG_4861.jpg

i w akcji: http://www.proum.com/Zdjecia/Kampinos/28.10.07/IMG_6411.jpg

Napisano

Ja moje kupiłam też w sezonie ;) - mniej więcej dokładnie rok temu. Nawet trochę później (końcówka listopada).

Pozdrówko uściślające :D

PS. Możliwe, że dostałam dużą zniżkę - kupowałam w moim ulubionym serwisie, w którym jestem nader częstym gościem i w którym zawsze mam dobre ceny :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...