frondziak Napisano 3 Listopada 2007 Napisano 3 Listopada 2007 na preclu znalazłem ogłoszenie, oto one : UWAGA!! Sekcja kolarska "ELPIS" przyjmuje zapisy dziewcząt i chłopców w wieku 13-16 lat. Po przetrenowaniu okresu zimowego, na wiosnę najlepsi otrzymają sprzęt wyścigowy. Kontakt tel: 601733307 lub w klubie ul. Jutrzenki 1
frondziak Napisano 3 Listopada 2007 Autor Napisano 3 Listopada 2007 szosa? niewiem, ale i tak się nie kwalifikujesz zainteresowani zadzwonią i dowiedzą się osobiscie
kuczy Napisano 4 Listopada 2007 Napisano 4 Listopada 2007 Dlaczego się nie urodziłem rok później?! :F :D Już czekam na widok z okna - tłum kolarzy wylewający się na ul. Filaretów z Jutrzenki
Damian000 Napisano 4 Listopada 2007 Napisano 4 Listopada 2007 mogli by przesunąć tą granicę wiekową do 18 lat
Biera Napisano 5 Listopada 2007 Napisano 5 Listopada 2007 ja też chcę ja też a z wielkopolski nie mogę się zapisać? trenowalibyśmy przez sms:D "Jadę, tętno: XXX dystans XXX,XX średnia XX,XX teren trudny jak stopieńdziesiąt, przyślijcie nowy rower, bo ten się ubrudził"
omen Napisano 5 Listopada 2007 Napisano 5 Listopada 2007 na preclu znalazłem ogłoszenie, oto one : UWAGA!! Sekcja kolarska "ELPIS" przyjmuje zapisy dziewcząt i chłopców w wieku 13-16 lat. Po przetrenowaniu okresu zimowego, na wiosnę najlepsi otrzymają sprzęt wyścigowy. Kontakt tel: 601733307 lub w klubie ul. Jutrzenki 1 Wątpie, żeby komukolwiek dali sprzęt w ciemno. A jeśli chodzi o wiek to poszukiwani są młodzi, bo Oni jeszcze nie maja takich przyzwyczajeń jak my, U nich można to sukcesywnie i szybko korygować itd a u Nas już ciężej. Po za tym im wcześniej sie zacznie tym lepiej, tylko bez przesady.:]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.