kuczy Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Crossride'y ważyłeś? Bo jakieś strasznie lekkie się wydają... Gdzie nie stoją na wadze to >2kg Podobnie korba, co to za model deorki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Kwietnia 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Korba nie ma zintegrowanej osi suportu. To taka, tylko bez osłony: http://www.rowerowawaga.pl/index.php?d=art...=14&art=730. Crossride'y ważą przód 1015g i tył 1153g według www.rowerowawaga.pl. Z tym, że ja mam wersję tylko pod tarcze, która ma 24 szprychy, a nie 28 tak jak ta z www. Poza tym obręcze pod V-ki Mavica są cięższe od tych pod tarcze. Więc waga wydaje się być ok (ta waga którą mam w rozpisce jest też na stronie producenta). Korba myślę, że może być cięższa o kilkanaście gram od tego co w rozpisce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Czerwca 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Witam. Proszę obsługę o zmianę nazwy tematu, przeniesienie do działu projekty i dodanie do rankingua także o umieszczenie poniższej rozpiski w pierwszym poście tematu. Jeśli można to proszę zrobiś dostęp pomiędzy wagą całoćsi a części i całości a dodatkami (u mnie się nie do podczas piasnia postu, bo się połowa tekstu pojawia a tak to normalnie). Wagi mam z pewnych źródeł (własnej wagi nie mam), typu rowerowawaga.pl, cały internet przekopałem, żeby znaleźć szystko, niektóre wagi zgapiłem od innych użytkowników forum. Więc jeśli będą jakieś małe pomyłki w masach części to nie denerwujcie się proszę. Brake (Front):(hamulec przedni) - Hayes MX-2 - 300 Brake (Rear):(hamulec tylny) - Hayes MX-2 - 300 Rotors:(tarcze hamulcowe) - Hayes 6' + 6' - 2 x 114 Cables:(linki i pancerze) - Shimano, Accent - 148 Cassette:(kaseta) - Shimano Alivio - 326 Chain:(łancuch) - Sram PC-48 - 318 Crank Set:(mechanizm korbowy) - Shimano Deore + BBES-51 (Deore) - 785 + 262 Derlr (Front):(przerzutka przod) - Shimano Deore LX -- 171 Derlr (Rear):(przerzutka tyl) - Shimano Deore Xt Shadow GS -- 219 Fork:(amortyzator) - Rock Shox Judy XC '05 -- 2070 Frame:(rama) - Wheeler PRO29 - 1950 Grips:(gripy) - Acent Lite - 20 Handlebar:(kierownica) - Accent Flatbar 31,8 mm - 184 Headset:(stery) - VP - A42E - 113 Pedals:(pedaly) - Shimano 505 - 440 Seat:(siodlo) - Velo ProLite - 196 Seatpost:(sztyca) - Accent SP - 428 - 250 Seatpost clamp:(zacisk sztycy) - Accent Bolt - 44 Shifters:(manetki) - Shimano Alivio - 325 Spacers:(podkladki pod mostek) - No Name - 10 Stem:(mostek) - Accent Airplane 105 mm - 115 Tire (Front):(opona przednia) - Maxxis Hard Drive 2.1 - 530 Tire (Rear):(opona tylna) - Maxxis Hard Drive 2.1 - 530 Tubes:(detki) - Maxxis Ultralight - 2 x 125 Wheel front:(kolo przednie) - Mavic Crossride - 1015 Wheel Rear:(kolo tylne) - Mavic Crossride - 1153 Neopren:(osłona na ramę) - Futura - 12 Razem 12416g Dodatki: - Licznik VDO C05, - torebka pd górną rurę Author (czasami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Rower na tej ramie już nie istnieje, proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.