Misiek_z11 Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam !! Kupiłem dziś przerzutkę tylną Deore XT i teraz zastanawiam się jakie kupić manetki. Dual Contorli nie chcę za to poważnie myślę o triggerach. Co o tym sądzicie , a może rapidfire ? Doradźcie co będzie lepsze. Pzdr. Misiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 tematow o manetkach jest pełno na forum...podane już byly chyba wszystkie zalety i wady każdego rozwiazania, wiec nic tylko poczytac i podjac decyzje samemu chyba ze masz konkretne pytania na ktore nie ma odpowiedzi na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 3 Listopada 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.