Radeck Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Kolega planuje złożyć sobie rowerek. Poprosił mnie żebym zrobił jakąś rozpiskę. Wyszło takie coś Co o tym myślicie? Pancerzy i linek nie wliczyłem, komplet takich zwykłych ile może ważyć? 150g? Przypadkowo zrobiły mi się dwa tematy, bo szybko chciałem zatrzymać zapomniałem "[]", a już raz za to ostrzeżenie dostałem Prosiłbym bym ten pierwszy temat usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Tegoroczny TFS to blizej 2 kg przy 18 - 20". Fajny rower wyjdzie ale XCR i Zoom to srednio pasuje do LX / XT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radeck Napisano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 XCR na przeżycie bo kolega nie ma kasy, podobnie z Zoom, ważne że lekkie Tutaj fotka TFS'a na wadze: http://i120.photobucket.com/albums/o173/ma...3/DSC00513A.jpg nawet 1792g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 To rocznik `07 ? Jaki rozmiar? Tymczasowe rzeczy podobno sa najtrwalsze Koncowa masa bardzo ladna, na samym amorku pozniej 0.5 kg mozna zejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radeck Napisano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 rocznik ponoć 2008 rozmiar 18" http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...rvi:1:3v_search Szczerze to na początku nie zauważyłem że to 08 Myślałem że 07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Zaaaajeeeeeee... fajna ramka.... Masz jakies dojscie zeby tanio sciagnac z USA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radeck Napisano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Niestety nie, kolega właśnie myślał coś, ale nic nie wymyślił, teraz będzie próbował z Czech przywieźć bo też tanio, tylko, że 07, albo poczeka do 2008 jeżeli rzeczywiście waży więcej, albo jeszcze kupi takie coś innego taki fajny Kross teraz na allegro jest z korbą Firex za 5 stówek A ktoś wie dokładnie ile waży 2007 model TFS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 2kg bez kilkunastu gramow dla 20". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 apropo krossa to ważyłem 17 calowego. rama z hakiem. i wyszło 1690gr wiec też ładna waga.:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.