Kriss Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam, mam problem, bo podczas gleby zgiąłem sobie śrubę baryłkową od klamkomanetki Deore 05 i nie mogę regulować nią tylnego hamulca... czy ktoś wie gdzie można taką śrubę zdobyć? Pisałem do RP-Pawlak ale nie odpowiedzieli. PS. Na zdjęciu (zdj. klamki z neta, nie moje) zaznaczona ta śruba: http://img104.imageshack.us/img104/8636/brakeleverfq0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 powinieneś ja dostać w każdym rowerowym. Ona nie różni sie niczym od zwykłej takiej śruby.:] Dlatego RP nie odpowiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 2 Listopada 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Pawlak nie liczy się z klientami, nigdy nie odpowiada. O śrubę popytaj w serwisach rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Proponuję przedzwonić do Cylkoturu. Przed kilkoma dniami sprowadzili mi śrubę imbusową do ramienia korby LX HT2, której wtedy nie mieli w ofercie (już mają). Sądzę że bez problemu Ci sprowadzą- świetny kontakt i kultura obsługi (nie jest to kryptoreklama ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 22 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 http://www.nusiu.pl/shop/index.php?cPath=6...41f5363b24bcafb prosze bardzo generalnie mi jak po wypadku sie pokrzywily beczulki pojechalem do rowerowego i koles mi wykrecil beczulke z jakiejs przerzutki co mieli na serwisie... za free tylko ciekawe kto dostanie przerzutke bez beczulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.