Skocz do zawartości

[amor] tani, dobry, bezobsługowy

rObO87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No ale chyba bardziej amorki powietrzne są z natury "twardsze" ? A pozatym chyba już odeszły czasy, kiedy każdy tańszy Epicon po 2 tygodniach się psuł ..... Pozdrawiam !

Napisano

Czy jest mozliwe, zebym przy skoku 100 mm dobił go? Oprócz czyszczenia goleni będzie wymagał jakiejś innej obsługi? Rozumiem, ze będzie on się zachowywał sztywno?

Napisano

Nie da się .Spusciłem ze swojego mx pro całe powietrze ,czyli pozostała atmosfera wewnątrz amorka ,skakałem zawieszając sie na kierownicy i nie dobił .Mówię że się nie da mając na myśli siłę ludzką ,żeby postawić samochód na amorku to pewnie dałby radę scisnąć powietrze do tego stopnia że jego objętość zmniejszyła się kilkusetkrotnie ,ale myślę że przy takim obciążeniu simering strzeliby Ci w twarz .Tak samo męczyłem swoje rock shox j2 i nigdy nie był nawet bliski dobicia się .Waże ok 84 kg .Niektóre może da się dobić ,ale na pewno nie wszystkie .

• 1 miesiąc temu...
Napisano

moja byla judy sl wytrzymala 2 lata przy 90kg, wiec zdaje sobie sprawe z solidnosci tego sprzetu. po prostu polecanie 110 kilogramowemu facetowi amorka 28mm budzi we mnie cos w rodzaju sprzeciwu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...