wrubel Napisano 1 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 mam DC LX (rocznik 2006) wielu ludzi pomyka na LEvelu A6 z roku 06 więc ktoś linki musiał zmieniac a inni też mają DC więc ktoś wie na pewno otóż pytanie - jak wyjąc linkę z manetki? macałem w swoim życiu niejedną i było odrazu widac którędy linka wchodzi, a tu jakoś nie mogę się zorientowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 1 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Musisz odkrecic srubke i zdjac kawalek plastika Zobacz tutaj: http://cycle.shimano-eu.com/media/techdocs...69830616309.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 1 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Ktoś tu kiedyś pytał o to samo bo nie mógł dojść do ładu więc od razu potwierdzę twoje najgorsze obawy: tak, musisz przeciągnąć całą linke i dopiero wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.