Skocz do zawartości

[Amortyzator przód]Dart 2 100 mm

Albert16

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam amortyzator rst gila T5 i nie jst on zbyt dobry... :o mam pytanie chociaz na forum jest duzo podobnych tematów to nie ma zbyt konkretnych odpowiedzi INTERESUJE MNIE KONKRETNA OPINIA NAJLEPIEJ OD UZYTKOWNIKÓW AMORTYZATORA NA ALLEGRO KMOSZTUJE ON OK 250 ZŁ CZY OPŁACA SIE CZY KUPIC COS INNEGO?Pozdrawiam! :D

Przepraszam za niescisłosc w temacie chodzi mi oczywiscie o opinie o DARCIE 2

Napisano

Rs Darta nie użytkowałem ale miałem zamiar go kupić... Widelec jest strasznie ciężki {2.5kg} i osobiście wolałbym XCR {ok. 2200}. Można by też pomyśleć o poszukaniu powietrznego widelca {np. najtańszy Axon} - musiałbyś się potargowac, żeby go dostać taniej niż 400zł... {nówka}

Wg.mnie Dart 2 pracą nie będzie zły {poszukaj w dziale - TESTY na forum, ktoś go kupił i nie narzeka}

Przykładowo Axon z allegro, dośc ciekawa oferta, popytaj się goscia jaki skok ma amor.

http://www.allegro.pl/item261875722_okazja..._pieniadze.html

• Mod Team
Napisano

Róznica wagowa będzie żadna, bo RST i RS ważą podobnie. Róznica może być taka, że nie będziesz miał luzów i może będzie lepsza praca. Jednak nie spodziewaj się wielkich rewelacji.

Napisano

Ja mogę ze swojej strony polecić Axona , sam mam i jestem zadowolony , jeżeli ktoś nie ma za dużo kasy to dobry amorek . Za ok. 2 tygodnie zmieniam amora na Torę więc nie wiem może byś chciał ? :P

Napisano

Albert16 - naprawdę poszukaj powietrznego widelca, jak widzisz Axona dostaniesz w tej cenie. Ja miałem dylemat, dołożyłem pieniądze mam powietrznego i nie żałuję.

Napisano

Ja też mam Marzocchi powietrzny i mi się nie tłucze... Wiele osób które znam i jeżdzą Xc ma Tory, Reby, Skareby i im się nie tłuczą.

Najlepiej poszukaj tematu na forum o Suntourze Axon i poczytaj sobie..

Moim zdaniem w skali 1/10 to dart2 =4 ,a axon= 6,5

Napisano

Stan : prawie jak nowy (w tym wypadku prawie nie robi wielkiej różnicy :D) Nie , jest to wersja bez manetki . Zdjęcia wyślę Ci na maila , tylko podaj .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...