Albert16 Napisano 30 Października 2007 Napisano 30 Października 2007 Witam mam amortyzator rst gila T5 i nie jst on zbyt dobry... mam pytanie chociaz na forum jest duzo podobnych tematów to nie ma zbyt konkretnych odpowiedzi INTERESUJE MNIE KONKRETNA OPINIA NAJLEPIEJ OD UZYTKOWNIKÓW AMORTYZATORA NA ALLEGRO KMOSZTUJE ON OK 250 ZŁ CZY OPŁACA SIE CZY KUPIC COS INNEGO?Pozdrawiam! Przepraszam za niescisłosc w temacie chodzi mi oczywiscie o opinie o DARCIE 2
Adik Napisano 30 Października 2007 Napisano 30 Października 2007 Rs Darta nie użytkowałem ale miałem zamiar go kupić... Widelec jest strasznie ciężki {2.5kg} i osobiście wolałbym XCR {ok. 2200}. Można by też pomyśleć o poszukaniu powietrznego widelca {np. najtańszy Axon} - musiałbyś się potargowac, żeby go dostać taniej niż 400zł... {nówka} Wg.mnie Dart 2 pracą nie będzie zły {poszukaj w dziale - TESTY na forum, ktoś go kupił i nie narzeka} Przykładowo Axon z allegro, dośc ciekawa oferta, popytaj się goscia jaki skok ma amor. http://www.allegro.pl/item261875722_okazja..._pieniadze.html
Albert16 Napisano 30 Października 2007 Autor Napisano 30 Października 2007 No podoba mi sie dart ale przeraza mnie ta waga ciekawe czy poczuje duzą rózniece jak wymienie rst gila t5 na darta?
Mod Team Pixon Napisano 30 Października 2007 Mod Team Napisano 30 Października 2007 Róznica wagowa będzie żadna, bo RST i RS ważą podobnie. Róznica może być taka, że nie będziesz miał luzów i może będzie lepsza praca. Jednak nie spodziewaj się wielkich rewelacji.
snowman Napisano 30 Października 2007 Napisano 30 Października 2007 Ja mogę ze swojej strony polecić Axona , sam mam i jestem zadowolony , jeżeli ktoś nie ma za dużo kasy to dobry amorek . Za ok. 2 tygodnie zmieniam amora na Torę więc nie wiem może byś chciał ?
Adik Napisano 30 Października 2007 Napisano 30 Października 2007 Albert16 - naprawdę poszukaj powietrznego widelca, jak widzisz Axona dostaniesz w tej cenie. Ja miałem dylemat, dołożyłem pieniądze mam powietrznego i nie żałuję.
Albert16 Napisano 31 Października 2007 Autor Napisano 31 Października 2007 No zastanawiam sie nad powietrznym kumpel ma marzocchi extreme w giancie terrago i strasznie mu sie tłucze...Dart moze duzo wazy a jak z działaniem?
Adik Napisano 31 Października 2007 Napisano 31 Października 2007 Ja też mam Marzocchi powietrzny i mi się nie tłucze... Wiele osób które znam i jeżdzą Xc ma Tory, Reby, Skareby i im się nie tłuczą. Najlepiej poszukaj tematu na forum o Suntourze Axon i poczytaj sobie.. Moim zdaniem w skali 1/10 to dart2 =4 ,a axon= 6,5
snowman Napisano 31 Października 2007 Napisano 31 Października 2007 Ja za swojego Axona będę chciała 300 zł , a ma przejechane 300-400 km Także szukaj czegoś takiego .
Albert16 Napisano 1 Listopada 2007 Autor Napisano 1 Listopada 2007 A jaki jest stan tego axona mógłbym zobaczyc zdjecia bo moze bym go kupił?Czy to jest wersja z manetką?
snowman Napisano 1 Listopada 2007 Napisano 1 Listopada 2007 Stan : prawie jak nowy (w tym wypadku prawie nie robi wielkiej różnicy ) Nie , jest to wersja bez manetki . Zdjęcia wyślę Ci na maila , tylko podaj .
Albert16 Napisano 1 Listopada 2007 Autor Napisano 1 Listopada 2007 adres email wysłałem ci na wiadomosc prywatna ale jeszcze sie zastanawiam nad amortyzarorem...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.