topol Napisano 29 Października 2007 Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Żaden to lider tylko średniak. waga 26calowych obreczy przy kwocie 50-60zł to 440-460 g. Wiec całkiem wzorowo.Wiec mili moi opowiedzcie jakies historie z nimi zwiazane! Warte są inwestycji? dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.wa Napisano 30 Października 2007 Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Po peknieciu prawie nowej x317 zaryzykowalem i kupilem obrecz accenta. Wybor moj to model pathfinder. Cena ok 47z w lokalnym sklepie, ważona w kauflandzie: 454g, wiec calkiem dobry stosunek ceny do wagi. Kolo zapleciona na piascie xt i sprychach dt champ na razie trzyma sie dobrze, nic szczegolnego sie z nim niedzieje -nawet sie nie scentrowalo. Ale mam ja nie dlugo i dodatkowo jestem lekki. Jest to tania obrecz - wiec jesli sie zniszczy to duzej szkody nie bedzie - ja wyszedlem z takiego zalozenia i puki co jestem zadowolony. Jesli wiec szukasz taniej i lekkiej obreczy mysle ze inwestycji warta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi