Adamicki Napisano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Jak by co, to oznajmiam wypożyczaczom: w garażu mam jeszcze jubilata 2 (brak lewej korby) oraz oriona. Oba bez przerzutek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 No i już po. Kozacko było, ci co się wyglebczyli niech się pochwalą, a ci co nie jechali, niech żałują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPyclik Napisano 8 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Hej! Wreszcie trafiłem na to forum. Szykuje się jakiś nowy wypad? Może taki z uwzględnieniem, że niektórzy mają dziwne rowery określane mianem crossowych i bez amorów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Skontaktuj się z użytkownikiem mdn z forum RS, znanym także jako Silas. On jest Szosowym-Miłośnikiem-Naparów-Z-Rur-Samochodowych i chętnie pojedzie na każdy asfalt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 9 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Adamicki, ale Ty w końcu też masz szosówkę ;p PPyclik, trochę źle trafiłeś bo teraz akurat nikt nie jeździ po szosie tylko 100% teren aż do marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPyclik Napisano 9 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Hmm, cóż. Ja mimo wszystko staram się codziennie przejeździć te lajtowe 20km po mieście i okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 He, wiesz Tomek, że od października nie chciałem ani na centymetr zapuszczać się w teren, aż do właśnie marca? Nie ma to jak nabijać km na szosie i być potem kozak. PPyclik, skoro jeździsz po mieście, to jak byś zobaczył gdzieś na asfalcie biało-niebieską plamę rozjechaną przez tira, to to pewnie będzie silas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPyclik Napisano 9 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Spoko, jak coś, to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.