Adamicki Napisano 25 Października 2007 Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Siemanko. Próbuję sklechcić jutro po Masie Krytycznej, czyli w piątek wieczór, wypad na jakieś do dwóch godzin jeżdżenia po Puszczy Bukowej celem potestowania możliwości użytkowych lampek w terenie. Tempo lightowe, bo w końcu jak szybko w nocy można jechać. Chętni zgłaszać się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 25 Października 2007 Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Ja może wpadne jak będzie odpowiednia ilość osób, a zapowiada się, że raczej będzie. Spotkanie pewnie ok 20-21 np na polanie gdzie była baza maratonu gryfa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 26 Października 2007 Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No to się zgłaszam zestaw baterii kupiony Pamietaj Adamicki o tylnej lampce dla mnie nie chciał bym robić za garaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Pamiętam, pamiętam. Nawet na przód coś tam dla Ciebie się chyba znajdzie (czytaj: pierwsza z lewej Twoja ) http://img135.imageshack.us/my.php?image=dsc02740do9.jpg . I nie, wcale nie jestem samotny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 26 Października 2007 Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Przednią to ja mam dobrą lampke , co nie Tomku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 26 Października 2007 Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Daje radę Moja sigma micro tez nie jest zla, ale Adamicki zarzuci jakąs tam lampką, szkoda tylko że na kiere mi tylko jedna wejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 26 Października 2007 Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ale było Super Pozdro dla uczestników a Ci co nie byli to wiedzą co sądzimy na ich temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 26 Października 2007 Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Przednia zabawa trzeba będzie niedługo powtórzyć taki wypad póki mrozów nie ma, dzisiaj akurat jak na tą godzinę było bardzo ciepło. Atrakcji również nie brakowało ;p http://picasaweb.google.pl/thomash6/PuszczaBukowaByNight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Było wypas! Proponuję w sobotę 3 listopada pojechać znowu, jeśli nigdzie nie wyjeżdżacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 27 Października 2007 Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ja nie wyjeżdżam, chętnie pojadę jeżeli będzie odpowiednia pogoda, bo raczej nie przepadam za jazdą w nocy w deszczu i poniżej ~5*C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Zdaje się, że wg meteo icm wczoraj było w Szczecinie +6*C, ale jak jeździliśmy w lesie, to było mi gorąco, dopiero po wyjechaniu trochę nie teges i pewnie dlatego mam dzisiaj zatkaną połowę nosa katarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 27 Października 2007 Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Było nawet bardzo ciepło bo ani przez chwilę niie zmarzłem. Więc jeżeli w przyszłym tygodniu ma być też ok 5*C to też lecimy, może będzie więcej osób no i postaram się wcześniej jakąś trasę już zaplanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 27 Października 2007 Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Nigdy nie mów ze będzie wiecej osób bo i tak połowa Cipek powie ze jedzie a to gówno prawda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 27 Października 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Panowie jak to mówią "nie liczy się ilość, ale jakość". A co do testowania lampek to teraz będą najlepsze okazje ku temu, gdyż ciemno jużt tuż tuż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 27 Października 2007 Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ale każdy już wie którzy to cipaki Liczy się jakość a nie ilość, ale jeżdżąc w nocy najlepiej żeby conajmniej 4 osoby były w tym jedna znająca teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 27 Października 2007 Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Bo im wiecej osób zostanie zarżnięta przez dziki tym lepiej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ej, czy to jest wina tego kogoś (Krzysiek), że mama mu nie pozwala po dobranocce już wychodzić na rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 1 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Witam , Jacyś chętni na jutrzejszą powtórke z rozrywki ?? Godzina jeszcze zostanie ustalona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 No wiadomo kto. Ja oczywiście będę razem z moim kaszlem i katarem, "kolekcjonerzy rowerów" oczywiście nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 1 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Kolekcjonerzy rowerów nie są u nas mile widziani Moja propozycja to spotkanie o 18.00 na prawobrzeżu pod centrum słonecznym, tak jak ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Tomek, to nie tak z tym kolekcjonowaniem rowerów. Ja myślę, że niektórzy po prostu raz pożyczyli od kumpla rower, pokazali się z nim, ale więcej nie mogą go dostać, no i walą wymówki: "a, bo zupa była za słona", "a, bo mama mi nie pozwala", "a, bo o siedemnastej wróciłem z imprezy i jestem padnięty, nie mogę jechać przez następne 3452353 dni nigdzie", "a bo idziemy się z klasą schlać lemoniadą, całe gimnazjum będzie, a potem szybko na 19:00 na dobranockę". The list is endless. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 hehe Szkoda ze tyle jest ,,zapalonych " bikerów i nikt nie jeździ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 No co zrobić, kiedy rowerów w Szczecinie widocznie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Zapomniałes Adam dodać do swojej Listy ,,Matura w Niedziele" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Dajcie już chłopakom spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.