b1ogusz Napisano 25 Października 2007 Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Jakie klocki zamontowac zima na sucha pogode, a jakie na mokre warunki? Moze jakies uniwersalne? Mam Avida 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 25 Października 2007 Udostępnij Napisano 25 Października 2007 na suche clarksa czarne a na mokre clarksa czerwone najlepiej gdyby były to szufladki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b1ogusz Napisano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2007 No w tych Avidach mam szufladki. Ale to sa na sucho i na mokro do niskich temp? Bo na sucho do normalnych temp mam seryjne wranglery 2. oplaca sie je zmieniac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 25 Października 2007 Udostępnij Napisano 25 Października 2007 klocków całych nie warto zmieniać jeżeli masz szufladki warto by było tylko okładziny zmienić a co do niskich temperatur to tylko tarcze zawsze v miały tą wadę że w innych warunkach nie zdawały egzaminu zawiodziły , tylko spowalniały zamiast hamowac zacznij myśleć o zmianie klocków jeżeli w klockach nie będzię widać już "bieżnika" imho teraz zmieniać klocki jest bez sensu bo każdy klocek zamarźnie w niskiej temp (no może jakieś podgrzewane ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b1ogusz Napisano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2007 No to mam jeden wydatek mniej na zime... thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.