Maciek764 Napisano 24 Października 2007 Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Rzecz w tym że jestem ciekaw ile waży Kalahari 5XX, K-X przy standartowym wyposażeniu? Bo nie mam jak szczegółowo zważyć go a do najlżejszych chyba nie należy, i nigdzie nie ma wagi tych rowerów podanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 24 Października 2007 Udostępnij Napisano 24 Października 2007 raczej cięzko będzie to określić....komponenty to ma w większości noname, a to co jest "name" to raczej niskiej klasy osprzęt, którego wag nie ma podanych na stronach ww. Podaj jakąs specyfikacje czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 24 Października 2007 Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Idź na pocztę i się ładnie uśmiechnij Zważą Ci M Albo elektroniczna waga łazienkowa : raz z rowerem a drugi raz bez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoboD Napisano 24 Października 2007 Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Albo elektroniczna waga łazienkowa : raz z rowerem a drugi raz bez. Dokładnie, tak zważyłem swoją SUB 20-V! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 25 Października 2007 Udostępnij Napisano 25 Października 2007 juz troche zmodyfikowana..ale nieznacznie merida kalahari 550 rocznik chyba 02 wiec rama chromo...to tak 15KG+ bylo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_l_83 Napisano 25 Października 2007 Udostępnij Napisano 25 Października 2007 na poczte i poproś aby ci zważyli, że chcesz wysłać rower i powinni się zgodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek764 Napisano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Nie zas takie wszystko noname, fakt że nie wiadomo jaka jesz sztyca, suport, kierownica, mostek ale reszta jest raczej ogólnodostępna i wiadomo co to No właśnie miałem rower na ramie Hi-ten i był i wiele cięższy (to było dopiero no-name) a Kalahari jest o wiele lżejsze, ale nie jest taki bardzo lekki ale poprostu czuć że to jest alu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.