Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Października 2007 Mod Team Napisano 22 Października 2007 Padła mi karta sim ostatnio, nową już mam ale problem taki że miałem wszystkie kontakty na niej. Jest jakiś sposób aby odzyskać te dane ? Może czytnikiem SIM ? W salonie stwierdzili że "nie" :] le może jednak jest coś ?
Lukas_Mako Napisano 22 Października 2007 Napisano 22 Października 2007 jeśli miałeś na abonament jest możliwość zrobienia duplikatu karty <kod puk +40-60zl> ale tylko odzyskasz numer bez kontaktów część odzyskasz bo ludzie będą pisać, dzwonić do Ciebie a wtedy pytasz tylko kto i już masz:) niestety ja zgubiłem koma a nie miałem go w abonamencie i wszystkie kontakty poszły sie .. jakby nie patrzeć jest to jakieś rozwiązanie jeśli masz kom na kartę nie ma możliwości odzyskania
TomekW Napisano 22 Października 2007 Napisano 22 Października 2007 A czy kontakty miales tylko na simie ? Mozliwe ze czesc zachowala sie w pamiecci telefonu.Chyba ze ich nie kopiowałes tam .
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Października 2007 Autor Mod Team Napisano 22 Października 2007 Tak część się zachowała w pamięci telefonu ale większość była na karcie. Lukas karta padła nie z mojej winy i wymiana nic mnie nie kosztuje, a numer tel nie ma tu żadnego znaczenia.
KAZUMI Napisano 22 Października 2007 Napisano 22 Października 2007 jeśli miałeś na abonament jest możliwość zrobienia duplikatu karty <kod puk +40-60zl> ale tylko odzyskasz numer bez kontaktówczęść odzyskasz bo ludzie będą pisać, dzwonić do Ciebie a wtedy pytasz tylko kto i już masz:) niestety ja zgubiłem koma a nie miałem go w abonamencie i wszystkie kontakty poszły sie .. jakby nie patrzeć jest to jakieś rozwiązanie jeśli masz kom na kartę nie ma możliwości odzyskania Można zrobić duplikat karty która nie jest na abonament tylko trzeba mieć zarejestrowany numer na swoje nazwisko
Mod Team Pixon Napisano 22 Października 2007 Mod Team Napisano 22 Października 2007 Lookas 46 nie, jest to nierealne. Jedyne wyjście jest takie żebyś sobie ustawił opis na gg lub innym komunikatorze internetowym: brak numerów tel. proszę o podawanie. Dużą część odzyskasz, jednak też nie większość Powodzenia
majster Napisano 22 Października 2007 Napisano 22 Października 2007 spróbuj w innym salonie, mojemu tacie odratowali część książki telefonicznej.
Mod Team Odi Napisano 22 Października 2007 Mod Team Napisano 22 Października 2007 Pytaj w serwisach, nie salonach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.