Skocz do zawartości

[Karta Sim] Padła, da radę jakoś wyciągnąć kontakty ?

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Padła mi karta sim ostatnio, nową już mam ale problem taki że miałem wszystkie kontakty na niej. Jest jakiś sposób aby odzyskać te dane ? Może czytnikiem SIM ? W salonie stwierdzili że "nie" :] le może jednak jest coś ?

Napisano

jeśli miałeś na abonament jest możliwość zrobienia duplikatu karty <kod puk +40-60zl> ale tylko odzyskasz numer bez kontaktów

część odzyskasz bo ludzie będą pisać, dzwonić do Ciebie a wtedy pytasz tylko kto i już masz:)

niestety ja zgubiłem koma a nie miałem go w abonamencie i wszystkie kontakty poszły sie ..

jakby nie patrzeć jest to jakieś rozwiązanie :)

jeśli masz kom na kartę nie ma możliwości odzyskania

• Mod Team
Napisano

Tak część się zachowała w pamięci telefonu ale większość była na karcie. Lukas karta padła nie z mojej winy i wymiana nic mnie nie kosztuje, a numer tel nie ma tu żadnego znaczenia.

Napisano
jeśli miałeś na abonament jest możliwość zrobienia duplikatu karty <kod puk +40-60zl> ale tylko odzyskasz numer bez kontaktów

część odzyskasz bo ludzie będą pisać, dzwonić do Ciebie a wtedy pytasz tylko kto i już masz:)

niestety ja zgubiłem koma a nie miałem go w abonamencie i wszystkie kontakty poszły sie ..

jakby nie patrzeć jest to jakieś rozwiązanie :)

jeśli masz kom na kartę nie ma możliwości odzyskania

Można zrobić duplikat karty która nie jest na abonament tylko trzeba mieć zarejestrowany numer na swoje nazwisko ;)

• Mod Team
Napisano

Lookas 46 nie, jest to nierealne. Jedyne wyjście jest takie żebyś sobie ustawił opis na gg lub innym komunikatorze internetowym: brak numerów tel. proszę o podawanie. Dużą część odzyskasz, jednak też nie większość :)

Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...