grzegorz1974paszek Napisano 21 Października 2007 Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Kupie w Polsce ? http://www.bluedesert.co.il/h2b.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 21 Października 2007 Udostępnij Napisano 21 Października 2007 poserfuj po stronach typu ARnik lub coś tkaiego może znajdziesz. Ale według mnie nie jest to opłacalne bo zanim weźniesz tą rurkę to ust to już z bidonu się napijesz ale też nie trzeba podczas picia rąk odrywać od kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oficjalnie Napisano 15 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Po pierwsze wygląda to na kierownicy jak trąbka w dziecięcym rowerku, po drugie nie lepiej wyposażyć się w camel/hydro/jakkolwiektozwać baga? pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Trzeba powiedziec że pierwszy argument jest mocny. Nie wiem czy zauważyłeś ale Smar Tube nie ma wad bukłaka ani bidonu.Jedno i drugie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oficjalnie Napisano 15 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 To chyba pozostaje już kwestia przeznaczenia. Ja się nie ścigam i lekki dobry plecak nie sprawia mi żadnych problemów. Na zawodach/maratonie to może się przyda chociaż z innej strony zmiana bidonu trwa dłużej, bo trzeba ten przewód znowu przytwierdzić, a cenne sekundy w pit stopie lecą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 15 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Widziałem kiedyś coś podobnego (chyba innej firmy) w Intersporcie. Cena ok. 50 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ja pit stopów nie używam. Zawsze można miec duży bidon + ta rurka.Plecy się nie pocą-oszczędnośc picia. Bidon łatwo zgubic -ten można zabezpieczyc taśmą klejącą. Zwykły bidon jest też niebezpieczny ,widziałem upadek rowerzysty który próbował trafic bidonem w koszyk. On nie miał SmarTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 16 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Jeszcze pytanie, czy rzeczywiście tak łatwo go owinąć ponownie? Czy jak już się odkształci to chętnie wróci na kierownicę i tak ładnie się ułoży? Może to jest jakoś zabezpieczone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Wystarczy puścic-owinie się sam -jestem tego pewien na 99%. Picie z bidonu ciągnie się bardzo lekko-wbrew pozorom ,powiedziałbym że lżej niż z bukłaka. Tzn. ja zrobiłem eksperyment z bidonem , rurką od bukłaka-ale bez ustnika-jest zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No i stałem się posiadaczem http://images50.fotosik.pl/142/a0f16da561f40ab8med.jpg czyżby koniec z czyszczeniem bukłaka? Żródło -Ebay UK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.