mrowek Napisano 20 Października 2007 Napisano 20 Października 2007 witam, Mam na oku piaste Funn'a na przod jak ta na zdjeciu ponizej. Bylaby stosowana z tarcza 160mm w XC. Zastanawia mnie czy takie rozwiazanie z osobnym adapterem zda egzamin...Korzystal ktos z takiego wynalazku? Bede wdzieczny za wszelkie opinie http://i71.photobucket.com/albums/i135/mrowek18/funn.jpg
Misiek^^ Napisano 17 Stycznia 2008 Napisano 17 Stycznia 2008 Z tego co zasłyszałem to SRAM miał takie coś w swoich piastach Swego czasu chyba dayus sprzedawał
eloo Napisano 17 Stycznia 2008 Napisano 17 Stycznia 2008 tak to byl sram mars2000. Ja z tylna piasta nie mialem problemow
tobo Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 przed marsami byly w ofercie srama takie piasty z adapterami. moj kolega zlozyl na niej kolo z mysla o zalozeniu za jakis czas hamulca tarczowego.
bartekgib Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 A przepraszam, że zapytam. O co chodzi w tej piaście z tym adapterem, itd. ? Może mi ktoś wytłumaczyc ? Pozdrawiam !
Misiek^^ Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 Przecież widać na zdjęciu Jak jeździsz z tarczą to dokręcasz adapter jak bez niej to odkręcasz Moim zdaniem to trochę nie ma sensu bo albo się jeździ na tarczach albo na V-kach i raczej nie ma potrzeby odkręcania tarczy od koła No chyba że ta piasta jest bardzo lekka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.