chickenowa Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Subiektywnie jest o wiele wygodniejsze w stosunku do klasycznego SLRa, właśnie przez miękkość skorupy i dziurę. Własnie mam zamiar sobie takie kupić. Jednak mając zwykle siodło bez dziury odczuwałam dyskomfort po dłuższej jeździe. Jeździłam tez troszeczkę na SLR. Twardawe to siodełko jest ale lepsze niz inne zwykle. Teraz przyszedł czas na Gel Flow. Powiedzcie mi, jak z kolorem białym? Ciężko to otrzymać w bieli? Jak jest z tymi dziurkami? I ogólnie trwałości materiału? Nie chciałabym kupić czegoś co mi wytrzyma tylko jeden sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Widziałem to siodło po ~roku użytkowania i kolor biały jest jak nowy - takie 'śliskie' pokrycie praktycznie się nie brudzi, jedynie czerwony pasek z boku starł się trochę (pewnie od wycierania udem)i u mnie z prętów jakimś cudem znika napis 'reinforce', ale poza tym jest jak nowe SLR pracuje bardzo ładnie, do tego jest dość miękkie - jak dla mnie bardzo wygodne. Dziura? Dziura jak dziura, może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Dopiero teraz zauważyłam, ze tu mowa o innym siodle Mi chodzi o to: Ktoś używał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 5 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Bo to jest C2,ogólnie jestem zadowolony.Poza tym że po dostaniu się mokrego błota między siodło a mój tyłek zdarła się pierwsza warstwa powłoki.Jest też wersja damska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Mam juz to siodelko. Zastanawiam sie tylko, czym je czyscic? Jak o nie dobac? jakies wskazowki? Wybrana przeze mnie wersja kolorystyczna wymaga podjecia takiego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi