wacha333 Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 ...Posiadam ten oto rowerek... http://www.scott.pl/product.php?UID=11 troche zamotalem... w tym moim rowerku mam tora 302 niby na 100mm ugiecia... wszytsko ok... tyle ze jesli czytam na stronie RS to tam jest albo Tora 302 U tutr z regulacja skoku... 85 130 czego u mnie 'chyba ' nie ma... lub Tora Solo Air... wiec coz ja mam ?? czy to jest jakis OEM ?? i jeszcze jedno... rozkrecalem golen i tam jest normalna sprezyna czerwona... a co znajduje sie w drugiej czesci amora ?? bede wdzieczny za odpowiedz... POZDRAWIAM... i wybaczcie jesli to jest noobowe pytanie
NeZ Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 Masz pewnie wersje Coil, która jest montowana do dużej ilości rowerów seryjnych.
kabanosdg Napisano 20 Października 2007 Napisano 20 Października 2007 Cześć. To wersja Coil ( jak napisał poprzednik). Natomiast w drugiej goleni masz system blokady i tłumienia olejowego. Konkretnie dwa tłumiki - górny z blokadą, i dolny z Rebound'em Pozdro
wacha333 Napisano 21 Października 2007 Autor Napisano 21 Października 2007 ...wielkie dzieki pozdrawiam
Maras 79 Napisano 23 Października 2007 Napisano 23 Października 2007 Ja też mam ten sam model (80 mm) i zawsze byłem ciekawy co to dokładnie jest. Teraz wszystko jasne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.