Skiba_TG Napisano 8 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Jezdzic tak dlugo, az sie rozpadnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry_pajak Napisano 12 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 hmm, skoro firmy zalecają wymianę kasków co 3-5 lat i są firmy, które w razie zniszczenia kasku oferują za 50% nowy(za okazaniem paragonu i oddaniem starego kasku) , to czy można połączyć te dwa fakty, tzn. stwierdzić, że kask już ma 3 lata, więc już się nie nadaje, jest zniszczony i chcemy za 50% nowy:) Próbował ktoś tak zrobić? ciekawe co zrobiłby sprzedawca. Pewnie modelu sprzed 3 lat by nie mieli i miało by sie nowy kask(może lżejszy, ładniejszy wygląd). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 12 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Taka wymiana jest możliwa tylko w razie uszkodzenia mechanicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 ...więc jak chcesz możesz potraktować kask młotkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etnies77 Napisano 17 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Dziś zakupiłem Meta Predatore i z ciekawości zajrzałem do instrukcji w poszukiwaniu informacji o ważności i rzeczywiście znalazłem, w jego przypadku jest "bezterminowy". pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 17 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 NO czyli tak dlugo w nim jezdzisz dopóki sie sam nie rozpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.