snuffi Napisano 26 Października 2007 Autor Napisano 26 Października 2007 a ja nie startuje kolano daje o sobie za mocno znac, musze je podreperowac przez zime (mam: zwapnienie krwiaka w stawie rzepkowo kolanowym nogi prawej) po 2 mam rower od tyg po 5 tyg przerwie, wiec nie widze sensu dostania dubla na drugiej petli bede w obsludze tech
lukas_t1 Napisano 26 Października 2007 Napisano 26 Października 2007 ja mialem przerwe w rowerowaniu 4 miechy, wiec mnie nie przebijesz ciekawe co Biera powie jak przeczyta ze go obgadujemy PS oznaczyliscie korzenie na trasie? (szczególnie te....yyy...no tam jak sie górą jedzie koło amfiteatru)
snuffi Napisano 26 Października 2007 Autor Napisano 26 Października 2007 amfiteatr i okolice jutro 8.30 oznaczamy bo jak schodziliśmy z trasy na lewo od "pikniku" to ciemno było
lukas_t1 Napisano 26 Października 2007 Napisano 26 Października 2007 lol w takim razie do zobaczenia jutro.... tak wogóle czemu nikt nie pisze ze przyjedzie? pewnie wszyscy już koksują i krew przetaczają...
kuflik Napisano 26 Października 2007 Napisano 26 Października 2007 ja nie wystartuje.. ale chociaż wam fotki jakieś napstrykam;)
Biera Napisano 27 Października 2007 Napisano 27 Października 2007 bany okrutne się za obgadywanie posypią a tak serio to był ciekawy wyścig 2 razy na zjeździe spadł mi bidon i się po niego wróciłem:D rozwiązało mi się sznurowadło i zszedłem z roweru żeby je zawiązać czysta lama ze mnie:) ale i tak dubla drugiego od lonki nie dostałem i lukasa też objechałem:P
marius Napisano 27 Października 2007 Napisano 27 Października 2007 No i nie popadało, myslałem że będę miał lepszą forme, ale nie dziwie się bo już dawno nie jeździłem. Przynajmniej poznałem Biere po kaczce na kierownicy:) gdzie są wyniki z wyścigu?
lukas_t1 Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 znalazł ktoś gdzieś jakieś wyniki ?
snuffi Napisano 28 Października 2007 Autor Napisano 28 Października 2007 Ja jako sedzia na mecie mowie: -Wyniki beda dzis wieczorem najpozniejn jutro, ze wzgledu na kosmiczna ilosc dubli i spowodowane tym male zamieszanie Prosze wiec o zrozumienie, zeby wam bylo latwiej powiem, ze na ma mecie czasy czolowki i cala reszte zawodnikow spisywalem sam, a bylo was ponad 60, a rekordzista dostal 5 dubli!
lukas_t1 Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 rekordzista dostal 5 dubli! o w morde....ale kozak PS czy osoba ktora stała przy amfiteatrze spisywala numery zawodników?
Biera Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 kobitka facetowi pomagała ale on też sam patrzył
Zbyhoo Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 A na jakiej stronie moge zobaczyc klasyfikacje, bo wczoraj nie zapamietalem adresu, troche bylem rozkojarzony.
Biera Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 www.kurek-rowery.pl ale nic tam nie ma, nie ma co patrzec nawet
lukas_t1 Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 -Wyniki beda dzis wieczorem najpozniejn jutro, ze wzgledu na kosmiczna ilosc dubli i spowodowane tym male zamieszanie
ziomallo Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 yo ziomale napiszcie cos wiecej na temat zawodow, moze na necie sa gdzies zdjecia czy cokolwiek?? pozdro
lukas_t1 Napisano 29 Października 2007 Napisano 29 Października 2007 ogolnie nie jest zle, coprawda druga połowa stawki i Biera przedemna, ale i tak było fajnie:) przynajmniej oponke wygrałem
Biera Napisano 29 Października 2007 Napisano 29 Października 2007 a co ty myslales ze dam sie wyprzedzic? ciesz się ze dopiero dzisiaj doszedł ten sprzęt:P a opona...ech tak ładnie by pasowala do mojego rowerku
Zbyhoo Napisano 29 Października 2007 Napisano 29 Października 2007 Ja gorzej pojechalem, ale przynajmniej nie bylem ostatni z Polibudy. Spodziewalem sie nawet gorszego wyniku. A i skarpetki dostalem, wiec bilans na plus.
lukas_t1 Napisano 29 Października 2007 Napisano 29 Października 2007 no wlasnie kurde musze jechac ja zwazyc, tylko ciagle nie mam czasu a ile byś za nią dał tak mniejwiecej?
Biera Napisano 29 Października 2007 Napisano 29 Października 2007 na pewno dużo mniej niż byś chciał na razie jestem spłukany więc nic ci nie dam ale chętnie ją od ciebie przyjmę za darmo:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.