Piotrek22 Napisano 19 Października 2007 Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam Szukam osób chętnych do odbycia wyprawy po Polsce na przełomie kwietnia i maja. Wycieczka 5-7 dniowa wielkość grupy do 4 osób. Trasa i wszystkie sprawy do obgadania przy piwku. Więcej szczegółow prywatnie. Osoby chętne proszę o kontakt Mój nr gg to 500377 i meil mlodypit@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam LSTR Napisano 29 Października 2007 Udostępnij Napisano 29 Października 2007 WitamSzukam osób chętnych do odbycia wyprawy po Polsce na przełomie kwietnia i maja. Wycieczka 5-7 dniowa wielkość grupy do 4 osób. Trasa i wszystkie sprawy do obgadania przy piwku. Więcej szczegółow prywatnie. Osoby chętne proszę o kontakt Mój nr gg to 500377 i meil mlodypit@op.pl 5-7 dniowa wycieczka po Polce?Hmm ja życze powodzenia:) jeśli rozumiem masz zamiar jechać z pelcakime i portwelem li tylko to jeszcze spokojnie ale jak masz zamiar wyprawe Po Polsce zrobić w kilka dni to powodzenia. Ja z kolegami z Grupy LSTR planuejmy na wakacje 2008 wyprawe dookoła Polski ale to by zajęło tak gdzieś z 2-3 tyg. www.lstr.waw.pl tam pojawiac sie będą informajce ale to dopiero na wiosne pewnie ... 7-8 dni to można przejchać Polskę w jedną stronę np z gdańska do Zakopanego:) zakladając że masz dobrze znalezione noclegi albo dobry namiot;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 8 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 7-8 dni z gdańska do zakopanego?! no chyba że tempem spacerowym z kobietą (kobietą która nie jeździ na rowerku...) ja będę próbował w 24 h przejechać z gdańska do domku... ~wadowice to taki mały zakład z kumplem... może ktoś się dorzuci do zakładu? ponad 600 km / 24 h... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 8 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dookola Polski trase zrobil Igor Czajkowski w 1997. Bylo to 2435 km w 7 dni. Jechal szosa z ekipa ludzi. Z masazysta, mechanikiem, ciuchy w samochodzie, nocowal w hotelach. Przygotowywal sie mieisacami. Powodzenia w 5 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 21 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Co się go tak czepiacie? Przecież wyraźnie napisał "po Polsce", a nie "dookoła Polski". Szukam osób chętnych do odbycia wyprawy po Polsce na przełomie kwietnia i maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana frog Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Co się go tak czepiacie? Przecież wyraźnie napisał "po Polsce", a nie "dookoła Polski". Sam miałem to napisać. Jak zrobią 700 km w te 5-7 dni i nie wyskoczą za granice naszego pięknego kraju, to będzie to 5-7-dniowa wyprawa po Polsce. Nie muszą być w każdej miejscowości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welocypedypl Napisano 21 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 ja z kolei szukam towarzystwa do wycieczki po lubelszczyznie w "dlugi likend" majowy. czyli 4 dni. spokojnie, turystycznie. naleczow, kazimierz i inne ciekawe miejsca warte zwiedzenia. oczywiscie "klasa turystyczna" czyli spanie w namiotach i gotowanie na butli gazowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.