Skocz do zawartości

[2008] Wycieczka po Polsce

Piotrek22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam osób chętnych do odbycia wyprawy po Polsce na przełomie kwietnia i maja. Wycieczka 5-7 dniowa wielkość grupy do 4 osób. Trasa i wszystkie sprawy do obgadania przy piwku. Więcej szczegółow prywatnie.

Osoby chętne proszę o kontakt

Mój nr gg to 500377 i meil mlodypit@op.pl

• 2 tygodnie później...
Witam

Szukam osób chętnych do odbycia wyprawy po Polsce na przełomie kwietnia i maja. Wycieczka 5-7 dniowa wielkość grupy do 4 osób. Trasa i wszystkie sprawy do obgadania przy piwku. Więcej szczegółow prywatnie.

Osoby chętne proszę o kontakt

Mój nr gg to 500377 i meil mlodypit@op.pl

5-7 dniowa wycieczka po Polce?Hmm ja życze powodzenia:) jeśli rozumiem masz zamiar jechać z pelcakime i portwelem li tylko to jeszcze spokojnie ale jak masz zamiar wyprawe Po Polsce zrobić w kilka dni to powodzenia. Ja z kolegami z Grupy LSTR planuejmy na wakacje 2008 wyprawe dookoła Polski ale to by zajęło tak gdzieś z 2-3 tyg.

www.lstr.waw.pl tam pojawiac sie będą informajce ale to dopiero na wiosne pewnie ...

7-8 dni to można przejchać Polskę w jedną stronę np z gdańska do Zakopanego:) zakladając że masz dobrze znalezione noclegi albo dobry namiot;)

• 2 tygodnie później...

7-8 dni z gdańska do zakopanego?! no chyba że tempem spacerowym z kobietą :) (kobietą która nie jeździ na rowerku...) ja będę próbował w 24 h przejechać z gdańska do domku... ~wadowice :) to taki mały zakład z kumplem... może ktoś się dorzuci do zakładu? ponad 600 km / 24 h...

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...