Skocz do zawartości

[rower]- kellys spider 2007

Spider_DG

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem posiadaczem kellysa spidera 2007r. Kupiłem go pod koniec maja i do tej pory przejechałem nim prawie 1000km. Rowerek spisuje dosyć dobrze. Ale jest kilka rzeczy, o których trzeba wspomnieć. Przy przebiegu 200km musiałem wymienic pedały na aluminiowe bo plastiki popękały. Miałem tez kłopoty z bebenkiem poniewaz zanikło cykanie ale jest juz dobrze. :D Jesli chodzi o koła to nie są w ogóle scentrowane chociaż tyne koło chodzi moze 1mm ale to jest raczej wina oponki. Hamulce spisuja sie moim zdaniem całkiem dobrze. Na przerzutki nie narzekam jest ok. Jeśli chodzi o amora to jestem zadowolony. Nie występują żadne luzy chodzi płynnie, blokady skoku w ogóle nie używam, w terenie amorek spisuje sie całkiem dobrze.Rama tyez jest dobra żadnych pękniec itp. Aha wymieniłem jeszcze w tym rowerku kierownice na łamana bo oryginalna była prosta i nie przypadła mi do gustu. Ta jest wieksza i wygodniejsza. pościagałem odblaski z kół i odblaskowe światła bo tak rower wygląda lepiej. Ogólnie rowerek jest ok. Polecam ten rowerek jak za 1699zł. to mysle ze dobry wybór.

Edytowane przez Biera
ORTOGRAFIA!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...