Damian000 Napisano 17 Października 2007 Udostępnij Napisano 17 Października 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=1IQdvfm9SDY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Października 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Fajna zabawa bez kasków dla tego ostatniego sie mogła źle skończyć. Właśnie tak myślałem w której ręce oni trzymają ten kij a którą hamują. Okazało się że w prawej kij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yburg Napisano 28 Października 2007 Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Najgorzej jak kolega z zamachu trafi drugirgo w gębę :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieksuper Napisano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 muszę kiedyś spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rmk_90 Napisano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 nie wiem, czy zwróciliście uwage, ze wiekszość na "zwykłych" bikach a jeden koleżka (czerwona rama) z foxem z przodu- nie szkoda mu sprzętu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radeck Napisano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Ja kiedyś grałem (uwaga) w koszykówkę na rowerze, heh całkiem ciekawie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.