Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Października 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Miłego czytania http://groups.google.pl/group/pl.rec.rower...6a8ea4c23636267 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 16 Października 2007 Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Zajefajny link Moje ulubione komentarze sportowe to: "Jedzie peleton, kolarz przy kolarzu, pedał przy pedale" "Szurkowski - złote dziecko dwóch pedałów" "Krok Szewińskiej już nie jest taki świeży jak przed laty" "Proszę państwa w kroku Korzeniowskiego coś się poruszyło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 17 Października 2007 Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ja sie dziś chyba do pracy spóźnię piłka nożna- zasypiam, siatkówka - obejrzę, kolarstwo - siedząc na krawędzi fotela z wypiekami na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 17 Października 2007 Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Hahahha komentarze z TdF miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Października 2007 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Mi najbardziej śmiać się chce z pracy na dwie marynarki :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 19 Października 2007 Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Kiedyś obserwowałem jakiś wyścig i sprawa wyglądała tak, że obok jednego kolarza jechał wóz serwisowy i z okna wystawał mechanik, który śrubokrętem ustawiał owemu kolarzowi hamulce - pewnie ocierały mu o obręcz. Pan komentator rozwodził się przez pięć minut nad tym, że kolarz ma siodełko źle ustawione i jak to jest istotne dla komfortu jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 19 Października 2007 Udostępnij Napisano 19 Października 2007 A jak by to skomentowali http://img517.imageshack.us/my.php?image=bicyclele1.jpg ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 19 Października 2007 Udostępnij Napisano 19 Października 2007 jak mi smutno to Ciebie czytam , Kazumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaznaulicach Napisano 21 Października 2007 Udostępnij Napisano 21 Października 2007 komentatorów eurosportu to po prostu uwielbiam. z reguły bredzą coś do siebie, ale przynajmniej jest jakoś zabawnie. "nie bójmy się słów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 24 Października 2007 Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Udało mi się znaleźć taki zlepek pomyłek komentatorów nie tylko sportowych ale dwie akcje z wyścigów kolarskich Najbardziej mnie rozwalił "rezerwowy górników" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.