kiwaczek Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Na co zwrócic uwagę podczas kupna, żeby osłona pasowała do korby? Znacie jakiś sklep internetowy gdzie można znaleźć porządną, aluminiową osłonę? pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 do jakiej korby? jaki rozmiar blatu? jaki rozstaw srub w korbie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 i ile śrub w korbie. są też takie uniwersalne osłonki mam taką na nabyciu żę odczepia się tą zasłonke w korbie ( na samym środku korby przy ramieniu) i się wkręca w nią tą osłonkę jutro jak chcesz mogę ci wrzucić na meila tylko go podaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Korba shimano, 4 śruby. mail: ciastek3@o2.pl jaki rozmiar blatu? jaki rozstaw srub w korbie? - cholera, a jak to sprawdzić? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 16 Października 2007 Udostępnij Napisano 16 Października 2007 fotkę jakąś zarzuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2007 http://img178.imagevenue.com/img.php?image...1_122_193lo.jpg Byłem dziś w dwóch sklepach rowerowych, ale nic nie znalazłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 16 Października 2007 Udostępnij Napisano 16 Października 2007 O alivio na 42T. Blat bez otworów montażowych do osłonki. Ale spoko da radę z tym że ta osłonka to rewelacyjna nie jest Jedynie możesz sobie zapodać takie coś cena 25-30 zł dostępne prawie w każdym sklepie rowerowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dzieki Amoniak. Trzymałem tą osłonę w rękach, jest koszmarna :/ Sam sprzedawca w sklepie odradzał mi zakup tego. Nie ma innej, cos bardziej solidnego... ? Musze cholera cos założyć :/ A może cos przerobić, wymienić pod kątem takiej osłony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 18 Października 2007 Udostępnij Napisano 18 Października 2007 hehe amoniak 30 zł ? ja taką kupowałem za 15 zł co ty ludzi kitujesz jak chcesz mogę ci ją odsprzedać za 12 zł w Niemczech w markecie z działem rowerowym, były takie to wyboru do koloru aż sam się zdziwiłem W markecie ? ale przypomniałem sobie że to Niemcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 18 Października 2007 Udostępnij Napisano 18 Października 2007 JA mam osłonę od Alivio zbędną, leży w szufladzie i sie kurzy. Jak chcesz sie dogadać to PW Edit: zauważyłem ze nie masz otworów to lipnie... A co do przeróbki to jakby przewiercić w tych kółkach na blacie? Tam w korbie w mojej zimówce są otwory na osłone, a gwintów tam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 18 Października 2007 Udostępnij Napisano 18 Października 2007 nie ma bo z drugiej strony się wkręca śrubki od strony ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 18 Października 2007 Udostępnij Napisano 18 Października 2007 NIe śrubki tylko wkręty przez te dziurki wkręca się w plastyk od osłony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Dobra, dzięki, już wiem o co chodzi. Jak ponawiercam otwory w blacie, to jaka osłona będzie pasować? Można prosić jakis link lub foto.? Gerus, z czego jest wykonana twoja osłona i czy masz śruby w komplecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 18 Października 2007 Udostępnij Napisano 18 Października 2007 A na pewno jest to korba na 42 zęby? Bo jak ja liczę to wychodzi mi, że 44 zebiska są. Tak z ciekawości, co to są te czarne wypustki na blacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 18 Października 2007 Udostępnij Napisano 18 Października 2007 oryginalna osłona od Alivio, była zarem z korba jak kupilem i zdjeta tego samego dnia. Jest to jakies sztywne tworzywo sztuczne, srubki w komplecie Tu osłona: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...e3f8bcc35a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...89e8822c8f.html A tu moje Alivio w zimowce: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...68737e36bc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Są 44 zęby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2007 gerus, odbierz maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.