Skocz do zawartości

[kaseta] koronka pękła

bogus

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Witam, jadę sobie dzisiaj po drodze i trochę mocniej nacisnąłem na pedał i nagle coś strzeliło. Staram się jechać dalej ale nie mogę, zatrzymuję się, patrzę a tu nie mam koronki 16t na kasecie. Potem kumpel znalazł mi koronkę i...... okazało się, że pękła.

Czy kiedyś coś takiego komuś się przydarzyło i czy takie coś w ogółe się zdarza (czy to tylko u mnie)? Nie wiem jak bębenek bo nie mam klucza do kasety ale w środę się dowiem.

Załączam link do zdjęcia.

2e72e397d72a5eaem.jpg

• Mod Team

Kasetkę już mam (Alivio), do tego łańcuch Sram PC-48 i nowy środkowy blat korby. Kaseta jednak na 8 przełożeń, bo zdecydowałem, że nie będę zmieniał manetek na 9 (za duży koszt). :P

Teraz mam chętkę na nowe XT Shadow, miałem w rękach, naprawdę cud techniki i wyrafinowania inżynierów. :D

jak ci podpowiadaja twoje zmysly, proxx... to zart czy nie zart?

podpowiadają, że raczej tak. ale wiesz.. czytałem (chyba nawet na tym forum) wypowiedź gościa, który bodaj oklejał rurę 1" taśmą izolacyjną, żeby pasowała do 1,125".. czy jakoś tak, w każdym razie jakiś taki myk.. jak widzisz, ludzie mają różne pomysły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...