Skocz do zawartości

[Turniej]Counter-Strike

baksik22

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe, masz tutaj poczytaj http://clanbase.ggl.com/personinfo.php?pid...0997&wars=1 ;) Przerzutkę zrobił na cs'a 1.6 teraz zrobiliśmy sobie mały klan dopiero zaczynamy ale szykują się winy ;)B) Wojtek nazwa jeszcze :)

UWAGA! Tak jak prosiłem na początku ktoś z tej 4-jki grającej będzie musiał stawić serwa po losowaniu kto z kim gra będziemy się musieli dogadać kto ma najmocniejszego kompa i ten stawi serwer dla jednej 4-ki i w drugiej 4-ce stawi inny ok ? Chyba że zrobimy tak jeden stawia serwa 4-oro na nim gra potem jeden z tych co grali stawia serwa drugiej 4-ce wybierajcie mnie to loto.

Tak :D:)

Gramy tak jeden team kontra drugi tabelka wygranych przegranych ostatecznie ten team który przegra 1-wsze starcie ma szanse sie odkuć w innym z przegranymi ci którzy z drabinki przegranych wygrają grają dalej z tymi którzy wygrali czyli najmniej zagra się 2 mecze najwięcej 4 :) Czaicie mnie bo troszkę namieszałem :D

Ja mam już na kompie dzisiaj wieczorem z map standardowych i z pośród teamów wylosuje pary i mapy wieczorem wrzucę jpg jak co i kiedy :)

Kulokret VS ICHDWOJE Mapy De_dust2 Cs_italia :D Ich dwoje vs mericube-team Mapy De_dust Cs_assault :)

Na każdej mapie rozgrywamy 2 duze rundy w każdej dużej rundzie ma być 10 małych rundek po pierwszej Dużej rundzie zmieniamy teamy łącznie będą to 4 duże runy czyli 40 małych rundek :D Co do godzin proszę dogadać się między sobą, proszę również aby zgłosił się ktoś z mocnym kompem i dobrą siecią do postawienia serwa, jak coś ja mogę stawić też.

Tabelkę koło 20 podam sorki za opóźnienia w związku z tym że team Kuli się w sobotę o 23 nie pojawił i z tym ze mój team grał z "Ich dwoje tabela się troszkę zmieni :)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...1b78fa9ba4.html Tabela

Wygrane liczę mapy wygraliśmy de_inferno nie liczyłem tego assaulta czy też tego aima :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...