Kretschmer Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Baksik a Ty z kim gierzysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Hehe, masz tutaj poczytaj http://clanbase.ggl.com/personinfo.php?pid...0997&wars=1 Przerzutkę zrobił na cs'a 1.6 teraz zrobiliśmy sobie mały klan dopiero zaczynamy ale szykują się winy Wojtek nazwa jeszcze UWAGA! Tak jak prosiłem na początku ktoś z tej 4-jki grającej będzie musiał stawić serwa po losowaniu kto z kim gra będziemy się musieli dogadać kto ma najmocniejszego kompa i ten stawi serwer dla jednej 4-ki i w drugiej 4-ce stawi inny ok ? Chyba że zrobimy tak jeden stawia serwa 4-oro na nim gra potem jeden z tych co grali stawia serwa drugiej 4-ce wybierajcie mnie to loto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 gramy w ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Tak Gramy tak jeden team kontra drugi tabelka wygranych przegranych ostatecznie ten team który przegra 1-wsze starcie ma szanse sie odkuć w innym z przegranymi ci którzy z drabinki przegranych wygrają grają dalej z tymi którzy wygrali czyli najmniej zagra się 2 mecze najwięcej 4 Czaicie mnie bo troszkę namieszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 8 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Tylko napiszcie w jaki dzień i o której gramy to moze ktoś zajmie się własnie ową tabelką?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Ja mam już na kompie dzisiaj wieczorem z map standardowych i z pośród teamów wylosuje pary i mapy wieczorem wrzucę jpg jak co i kiedy Kulokret VS ICHDWOJE Mapy De_dust2 Cs_italia Ich dwoje vs mericube-team Mapy De_dust Cs_assault Na każdej mapie rozgrywamy 2 duze rundy w każdej dużej rundzie ma być 10 małych rundek po pierwszej Dużej rundzie zmieniamy teamy łącznie będą to 4 duże runy czyli 40 małych rundek Co do godzin proszę dogadać się między sobą, proszę również aby zgłosił się ktoś z mocnym kompem i dobrą siecią do postawienia serwa, jak coś ja mogę stawić też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 8 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Kto to jest ICHDWOJE? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 8 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dawajcie ten turniej bo już nie lufa swędzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 8 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 My już uzgodniliśmy: Mecz: Kulokret VS ICHDWOJE w sobotę o 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 My też Sobota 23 Server postawie prawdopodobnie Ja albo mój partner:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 9 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 My już uzgodniliśmy: Mecz: Kulokret VS ICHDWOJE w sobotę o 23 Możemy też dziś o 22 jeśli pasuje wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Ja grałem dzisiaj mecz z ich dwoje 28 dla Borki 6 dla ich dwoje mamy screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 11 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Udało wam się my z Wojtkiem mieliśmy uszkodzoną broń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 11 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 W takim razie kiedy i z kim my będziemy grać I baks dawaj tabelkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Napisano 11 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 a pffffff! Jeszcze pokażemy na co nas stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Tabelkę koło 20 podam sorki za opóźnienia w związku z tym że team Kuli się w sobotę o 23 nie pojawił i z tym ze mój team grał z "Ich dwoje tabela się troszkę zmieni http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...1b78fa9ba4.html Tabela Wygrane liczę mapy wygraliśmy de_inferno nie liczyłem tego assaulta czy też tego aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Następny mecz proponuje w piątek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 12 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Chopy ! Można sie jeszcze załapać do Was ? Ja od poniedziałku do czwartku siedze na stancji, ale na weekend wracam także moge grać z Wami. Czwartki piątki i sobote wchodzą w gre. Jak lista jest już zamknięta to nic, życze miłej gry. Pozdrawiam terrorystów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 12 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 W piątek o godzi........ I kto z kim ma grać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 12 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 ahaa no tak... ale wy pewnie jesteście Steamowcy huh ? jeśli tak to odpadam. Najczęściej gram na Innym Wymiarze, Bliźniaku i Widmie. Mój nick to -> -[?!ax.B*]-. Czasami mam dopisek [forumrowerowe.org]. Jakby ktoś trafił na mnie to pisać ! na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Hmm wy wszyscy na mnie i napO Joke A tak serio piątek godzina 22 wstępnie do obgadania team'y kulomerida vs borki i ich dwoje vs mericube team mapki proponuje dobierzcie sobie sami to jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No Panowie robimy coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 22 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Kiedy i jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Nie wiem jutro o 21 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 I jak tam z turniejem? Ja jak coś to mogę pożyczyć Wam serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.