jo_jacek Napisano 21 Października 2007 Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dopiero spotrzegłem temat tez sie wpisuje na liste teamową :] Pykam na steamie Ale jeden ból - jak zbierzemy ludzi kumpla kumpla to juz nie bedze team forum rowerowe ;P Ja bym osobiście do rozgrywek 1 na 1 wrzucal najchetniej 2ujke wspanialych do fy_buzzkill :] Rozgrywki rozgrywkami ja tam chetniej patrze na klan edit: zrobilem w spolecznosci steam grupe dla nas : http://steamcommunity.com/groups/cszforumrowerowe nazywa sie CS z Forumrowerowe stad nazwa cszforumrowerowe w linku, dołaczac sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Dobra widzę że więcej chętnych nie znajdziemy a szkoda, proponuje rozpocząć to jakoś tak za tydzień proszę uformować składy chyba że chcecie grac 1 on 1 szczerze wolałbym 2 on 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 6 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 niestety odpadam posypała mi sie karta graficzna i aktualnie mam Rive tnt heh ale jest też dobra nowina do końca miecha powinienem mieć nowego kompa hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 6 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 ja moge pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 6 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 ja też chętnie pogram, ale... bez steama niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Nie ma siły połączyć sie przez lana majster chyba że non steam, gdzie ci którzy sie zgłaszali wcześniej jak na razie gra tak, Ja i znajomy też z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 6 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Dobra, to niech do jutra się wpiszą te osoby które w ten weekend mogą grać I turniej, w zależności od osób ustalimy czy gramy 1v1 czy 2v2, 1. Kretschmer 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Dobra propozycja wpisuje już w tabelkę wszystkich proszę o nazwę teamu Kretschmer Kula chcę dołączyć do twojego teamu nie napisze dzisiaj sam bo ma banana, ale dopisuje go do ciebie jaka nazwa teamu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 6 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Heh ja wymienilem pol kompa(E4300, P5B, 2x1GB 667MHz, grafa) ale gry mnie nudza Choc kto wie moze sie przelamie bo w pracy CS bije rekordy popularnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 6 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Baksik, czy chodzi o to że jeśli będziemy grali 2v2 to ja z Kulą? nazwa sie ustali zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 6 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ja chcę jeszcze dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Nom właśnie bo Kulkowski mówi że chce z tobą grać Fifi parę musisz sobie tylko znaleźć a co z resztą! Jacek etc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 6 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Obgadałem z Kulą team nazywa się KuLoKreT więc skład wygląda tak: [Team KuLoKreT] KuLa2o30 [Team KuLoKreT] Kretschmer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Spoko Ktoś jeszcze mam nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Napisano 6 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ja jeszcze mogę zagrać CS 1.6 Gadu w profilu ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Kiedyś przez rok grałem w CS teraz przez dwa lata gram w Vitkong na razi mi sie nie znudził .W Cs mogę pyknąć zależy o której i jak będzie z moim pingiem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Sprawdź i możemy pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Ok gra działa ale jestem cienki co nie zmienia faktu ,że mogę pyknąć .Ping był ok .Także czekam na termin rozgrywki mam nadzieję że mi spasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Dołączam się do teamu Podajcie tylko datę turnieju i już mogę stawać w szranki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Wojtku Bizonie i Bartezie Dobierzcie sie w team 2 osobowy jeden z was będzie musiał sobie znaleźć z tego co widzę kogoś do teamu, kiedy już sie dogadacie poślijcie tu jak nazywa sie wasz team i kto w nim jest Czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorieL Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Ja tez moge pyknac. Jezeli ktos chce ze mna w teamie zagrac to czekam na propozycje:). Kto pierwszy ten lepszy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 A więc tak, team założyłem z NorieL'em a jego nazwa to: MeriCube-team Kiedy podasz jakiś termin Baksik ? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 To może ty Bizon zagrasz z Wojtkiem ? Co do terminów jest jeszcze 2-och chętnych Bizon i Wojtek właśnie jak połączą się w parę bądź znajdą sobie parę to podam termin i kto z kim gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 czyżbyśmy mieli 4 pary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Ok gra działa ale jestem cienki co nie zmienia faktu ,że mogę pyknąć .Ping był ok .Także czekam na termin rozgrywki mam nadzieję że mi spasuje Gramy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.