baksik22 Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Witam Wpadłem na pomysł aby zorganizować turniej w Counter-Strike 1.6 turniej rozgrywalibyśmy parami tzn. z wszystkich użytkowników losowalibyśmy 2-jki z 2-jki przechodziłaby tylko jedna osoba i tak aż do finałów. Jest też druga opcja stworzenia forumowych klanów, ale to w zależności od frekwencji. Co wy na to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Zacna idea! Jednak ja chętnie widziałbym też klan jakiś;] mało tego, dziś z Kulą woziliśmy się na serwerach z tagiem [Team ForumRowerowe] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Ja jestem otwarty na propozycję, mapy mamy i do rozgrywek 1 on 1 jak i klanowych z tym nie ma problemu. Mapy na których będzie rozgrywany mecz klanowy czy też 1 on 1 przekaże tydzień przed każdemu aby konkretną mapę mógł zobaczyć, tabele będę wklejał co rozgrywkę proponuję na mecze weekendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 a skąd serv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Serwer można postawić u kogoś na kompie na tą powiedzmy godzinkę z tym nie powinno być problemów byle by ten ktoś miał zewnętrzne ip. Co do zasad to zasady Tp nie raszujemy przed 1.30 itp mam nadzieję że to wszyscy znają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 No to spoko, do kiedy zgłoszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Myślę że damy miesiąc wszystkim co ?? Ale proszę z 2 osoby które mają DUŻO RAMU i zewnętrzne ip o to aby się zgłosiły w tym temacie co do serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Pomysł Super tylko teraz to zrealizować ;] Dla tych którzy byli by chętni na giercowanie to 49zł w Empiku CS 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Kula potrzebujemy hl'a i cd-key z niego potem ściągasz steam cs'a 1.6 robisz upgread i możesz zacząć grać Więc jak skład na teraz to: Baksik22 Kula2030 Kretschmer ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 jak znajde CS 1.6 to moge grać gdzieś miałem [trzeba sobie przypomnieć jak to sie grało kiedyś] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Masz miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 no to ja się zgłaszam na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ja się zgłaszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 I ja Baksik22 Kula2030 Kretschmer FiFi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ja też się zgłaszam ale nie mam steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ja też się piszę, ale nie mam STEAMA. Nie dałoby sie na Non-Steamie zrobic czegos takiego ? Ja czasami siedze na Innym Wymiarze FFA i TP i na PiS (Potwory i Spółka). Będe coś kombinował z tym Steamem. na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Grałem kiedyś na non steam i owszem możemy na nim zagrać ja pod serwy non steam się podłącze ale nie wiem jak z postawieniem na nich serwera proponuje jednak zakupić hl bestseller edition on kosztuje ~50 zł i można grać ile wlezie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 16 Października 2007 Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Póki co mamy 2 drużyny po 2... I grali byśmy np. łącznie 10 rund na jednej mapie ( 5 rund w CT i 5 rund w Terro każdy ) Potem była by zmiana na kolejną mape wybraną przez drużyne która nie wybierała mapy... Czyli w sumie było by 20rund Ktoś ma inne pomysły co do rozgrywania ?? A co do drużyn żeby było sprawiedliwie to weźmie się napisze na karteczkach nicki i zrobi losowanie... P.S Mam nadzieje ze pokaże się wiecej osób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ja swoją parę mam kumpel z klanu Więc tak jedna osoba z teamu podaje swoją mapę drugi team podaje swoją mapę sędzia w tym przypadku ktokolwiek z naszego grona rzuca monetą drużyny wybierają np reszkę wypada reszka gramy na mapie proponowanej przez drużynę nr 1. Dość nie jasno ale mam nadzieje że zaczaicie Co do Listy już mam ją na kompie po miesiącu od wczoraj czyli do 15 listopada lista będzie zamknięta i wrzucę listę z teamami w formie jpg do tego tematu. Wszystko powinno być już teraz jasne czy każdemu to odpowiada ?? Jeśli nie proszę wrzucać swoje propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 16 Października 2007 Udostępnij Napisano 16 Października 2007 dopisuje sie ) ale musze jeszcze poćwiczyć... Kula wczoraj widział, że mi nie szło hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 16 Października 2007 Udostępnij Napisano 16 Października 2007 dopisuje sie ) ale musze jeszcze poćwiczyć... Kula wczoraj widział, że mi nie szło hehe Nie tylko Tobie ;] Baks pomysł okey ja od siebie z klasy mam z 3 co jeszcze grają w cs-a ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 16 Października 2007 Udostępnij Napisano 16 Października 2007 To kiedy startujemy z turniejem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Jak powiedziałem za miesiąc natomiast jeśli przez tydzień nikt nowy się nie zgłosi nie będziemy czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2007 No nie wierzę że to już wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2007 To jak kto gra wpisywać mi tu od razu jeśli macie kolegów etc niech też grają !!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.