majster Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 szkoda ze steamowy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 No to niech ktoś poszuka takiego zeby bez steam-a mozna było wejśc Najlepiej jakis prywatny serwer zebysmy sami pogiercowali. Czyli kto dzis zamierza grać ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł 13 Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ja też czasami gram w cs'a 1.6 ale nie jestem najlepszy w to:P ale też bym se z wami pograł mój nick to dj_rolnik. A na jakich planszach gracie i jak wasz serv sie nazywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ja dziś będę w razie pytań: zapraszamy każdego chętnego do gry, startujemy dziś o 22, specem od serwów jest tu Kula;] przypominam, że gram z tagiem: np. Kretschmer [TeamFR] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Tak jak pisałem wcześniej, jeżeli mógłbym z wami pograć to naprawdę bardzo chętnie, mam 1.6, ale bez steama, a serwer to nie problem, moi znajomi mają na 16 slotów to pod wieczór może znalazłoby się coś wolnego. No chyba, że ma być spar ludzi z forumrowerowe.org No to kolega ma jakieś w tyki w no steamie i moze załatwić serwa... Nie kazdy ma steama wiec nie na wszystkich serwach będa mogi wszyscy grać wiec jakby Bartek mógł załatwić serwa na no steam to było by super Czyli z 5 osób powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Ja bym pograł, ale na Non-Steamie. Obowiązkowy jes tag [TeamFR] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 też się pojawię jeśli serwer będzie NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Ja bym pograł, ale na Non-Steamie.Obowiązkowy jes tag [TeamFR] ? Niee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 OK To jak będziecie mieli serva to dajcie IP i gramy , zobaczymy jak tam moje pingi bo ostatnio z nimi nie najlepiej. na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 to co znajdzie ktoś serwa na no steamie ?? Bo ja mam ale na Steam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 A nie może ktoś na szybko postawić jakiegoś serwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Magic Napisano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Może odświeżę troszkę temat Ds^Team | kamilkiller ja jestem w klanie, wiec gram dosyć często ktoś chce ze mną zagrać to piszcie na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 to co Panowie może ruszymy wreszcie coś w tym temacie? matury się skończyły więc można grać, czekam na zgłoszenia:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 jak non steam to ja jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Przyłączam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK! Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Jeśli non steam to ja też się mogę przyłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 hmmm czy steamowcy mogą wbijać na serwery ns? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 hmmm czy steamowcy mogą wbijać na serwery ns? mogą. ehh musze w końcu tego steama kupić, a gram już pół roku bez tylko jak mam 35 zł wydać to zawsze się znajdzie coś ważniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Jak ustalicie jakąs date na wspólne granie to dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 27 Maja 2008 Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 dziś o 22? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 27 Maja 2008 Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Jak nie będe miał żadnego cw lub treningu to się pisze a serwer znów jakiś przypadkowy czy ktos cos ma ?? Bo ja mam serwer ale niestety nie na ns... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ja zaczynam pykać, na non steamie ^^ Dziś pierwsza gra z kolegami, ciekawe jak mi pójdzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.