baksik22 Napisano 18 Października 2007 Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Escobar mnie nie lagowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 18 Października 2007 Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Ja myśle że dzis jeśli będą chętni to pogramy na jakimś normalnym publicu np. Szatańska Siedziba lub coś w tym stylu... Jacek zaakceptuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 18 Października 2007 Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 18 Października 2007 Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Nom... o ile z moją głową będzie lepiej bo strasznie mnie łupie czacha ale pograć i tak spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2007 To jak? Gramy dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 18 Października 2007 Udostępnij Napisano 18 Października 2007 83.142.82.206:27016 go go go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 19 Października 2007 Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Wczoraj nie wyszło, to może dziś popróbujemy? są chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 19 Października 2007 Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja gram... ale z kumplami w lanie Jak w zeszłym tygodniu pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 19 Października 2007 Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Czyli z nami Cię nie będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 19 Października 2007 Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Nie dziś. Ale kiedy indziej chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 20 Października 2007 Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Z kumplami pograliśmy było nawet ok Można dzisiaj coś pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK! Napisano 20 Października 2007 Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witam Nie chce zakładać nowego tematu, ale czy ktoś miałby ochotę pograć w SOF'a Platinum ?? jeśli tak to piszcie na PW. przepraszam za małe OT. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 20 Października 2007 Udostępnij Napisano 20 Października 2007 To może zmienić by temat na [Wspólne granie] czy coś takiego... i mozna by się umawiać na granie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK! Napisano 20 Października 2007 Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Jestem za, Kula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 21 Października 2007 Udostępnij Napisano 21 Października 2007 W spolecznosci steam zrobilem grupe forumową : http://steamcommunity.com/groups/cszforumrowerowe Jak sie nie da wejsc przez add friend to dawac mnie do znajomych bede wysylac zaproszenia. Nie wiem jeszcze jak to dziala, pierwszy raz takie cos zrobilem i na dodatek jestem prezesem czyt adminem. Ale widze ze jest czat i w ogole wiec moze byc fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rmk_90 Napisano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 up mój nick w steamie QrK4 moze jakiś mix? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Gra ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xordus Napisano 6 Marca 2008 Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ja gram np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_0505 Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witam, ja jeżeli można bardzo chętnie zagram, jedyny problem u mnie to, że nie mam steama, ale jeżeli ktoś chciałby to proszę o podesłanie mi IP serwera oraz jeżeli jest to hasełko, mój nr gg 7670169. Z góry dzięki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 up no to co Panowie? może byśmy coś pykli jutro sobota, dużo osób ma wolne, co powiecie na godzinkę 22? robimy jak zawsze: ktoś szuka wolnego serwa i wskakujemy liczę na wasz odzew go! go! go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Roger that. Ja mogę. Condition Zero czy 1.6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 dla mnie to wsioryba;] ale pewnie wiecej luda ma 1.6, poza tym on jest chyba troszkę bardziej klimatyczny;] do jutra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_0505 Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Tak jak pisałem wcześniej, jeżeli mógłbym z wami pograć to naprawdę bardzo chętnie, mam 1.6, ale bez steama, a serwer to nie problem, moi znajomi mają na 16 slotów to pod wieczór może znalazłoby się coś wolnego. No chyba, że ma być spar ludzi z forumrowerowe.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 to moze juz lepiej skołować serwa podać ip i wieczorkiem o 22 wbić na serwa tylko zeby nie było na ostatnią chwile Zaraz wam podam najwyżej ip jak nie bedzie dzis zadnego CW lub treningu to zagramy na klanowym serwie... To IP: 193.33.176.64:27015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.