andi333 Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 czasami pykam jak czas pozwala nick- j-23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 ja grałem w CS-a tylko raz i szczerze mówiąc to nie za bardzo mi się spodobał no więc ' przesiadłem " się na Wolfa ET, to zupełnie inna bajka, no i gram jak tylko mam chwilkę wolną, chyba nawet zaraz go odpalę i popykam z godzinke pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helevorn Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Gra, ktora pare lat temu (5 lat temu) pochlonela mnie calkowicie... Ale juz nie gram. Teraz mi szkoda czasu na gry komputerowe. I gry nie te same - prozno szukac czegos co by wciagalo jak Diablo, Starcraft czy wlasnie Counter Strike... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Ja własnie gram w CoDa 1.5 -> SD -> Rifle Only A Ty grasz All weapons ? P.S Fifi wszystkie kolejne częsci Coda mi się nie podobają... Przy samych strzelbach robi się pełno camperów a tego nienawidzę, więc gram tam gdzie jest wybór broni. CoD2 jakoś mnie nie wciągnął tak jak jedynka, może dlatego, że tuż po wyjściu giery na wszystkich serwach latali fragerzy z shotgunami. Zbytni realizm też utrudnia konkretną grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Rozumiem ;] A co do tematu to troche popykaliśmy z Kretschmer-em No i od dzis gramy z tagami [Team ForumRowerowe] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Call of Duty to ja uwielbiam ale United Offensive jak ktoś chętny na jakieś pcw to pisać z chęcią zagram jak znajde czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Proponuje tag Team FR albo FR Team bo Team ForumRowerowe+nick to się w linijce ledwo mieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 [FR Team] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Proponuje tag Team FR Ja jestem za tym i np. + jakąś gwiazdke [Team FR] KuLa2o30* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ja też jestem za więc mój nick to: [Team FR]2low4me! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Kto jeszcze? [Team FR] Kretschmer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 jak możecie to podajcie IP serwerów na których gracie musze podszlifować forme... mój nick na Xfire: viviusek Steam 1 do CS 1.6 to: DrewniKocuR Steam 2 do CS:S to: viviusek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 No właśnie, może na początek ustalimy kilka serwerów na których będziemy razem gierzyć? A może popróbujemy przez Hamachi? http://www.maxprograms.pl/plik,375.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2007 to może utwórz sieć i daj hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 JA gram non steam wiec chyba odpadam, ale jakby jakis head padl od Shad to moja sprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Kto się by dziś pisał na grę choćby kilkanaście minut o 21.30? Ip serwera podam około 20, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 a moze Ci co nie mają steam-a to moze chociaż zainstalują program x-fire ?? Przynajmniej nie będzie trzeba podawać ip bo każdy będzie widział ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2007 na non steamie też możemy zagrać jak któryś z non steamowców założy serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 No właśnie, też można:) to kto gra dziś wieczorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Jaa ale nie zdziwcie się jak będę lamił bo pół roku nie grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 czy któryś z non steamowców się pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 dajcie namiar na serwa to wpadne polamie troszke jak by co to bede starał sie wbic za chwilke na serwer szatańska siedziba fajnie sie tam gra, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Serwer na dziś: 81.171.80.200:27015 przypominam o tagu godzina 21.30 up my z Kulą wbijamy na ten serwer o 21 więc zapraszamy Serwer na dziś: 81.171.80.200:27015 przypominam o tagu godzina 21.30 up my z Kulą wbijamy na ten serwer o 21 więc zapraszamy MAŁA ZMIANA GRAMY TU 82.156.239.164:27015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Pograli my dziś ;] Było bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 a no pograli w 3-4 osoby, ale było miło mam nadzieje, że będziemy częściej szlifować forme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.