Mathieo Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 no właśnie jak się mierzy mostek bo planuje wymienić giętą kiere meridy na jakąś prostą (jeszcze nie wiem jaką wybrać ale musi być do 50 zł + przesyłka) i do tego mostek dochodzi a chce go porównać z tym co kupię . [takie małe OT dzisiaj mam urodzinki ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 od osi do osi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2007 czyli jak jest O to od środka O do następnej O jego środka ? [O- > rurka, dzirka tam gdzie się wsadza sterówke lub kierę ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 a wiesz jaką długośc potrzebujesz ?? bo raczej są określone długości mostków i mierząc łatwo sprawdzić czy jest to np 80-tka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2007 nie zabardzo dlatego też chce zmierzyć swój stary i porównać go z tym co kupię w liczając do tego kąt mostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Wzdłuż korpusu, od osi sterówki (czyli śruby skręcającej stery) do osi mocowania kiery. Pozdrówko ścisłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 A nie jest na nim napisane? JA mam napisane na mostku a raczej w nim, na czesci gdzie kierownica dochodzi. No tego do czego sie dokreca ta luzna czesc blokujac kierownice. JEst tam dlugosc i kat nawet, ale moze to nie jest norma i nie wszyscy podaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.