Spider_DG Napisano 12 Października 2007 Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Siemka mam taki problemik. Jak korba jest ustawiona poziomo to jest wyczuwalny naprawde minimalny luz, a jak jest pionowo to w ogóle nie ma luzu. Co to może byc, a moze to po prostu taki suport? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbuz92 Napisano 12 Października 2007 Udostępnij Napisano 12 Października 2007 witam mi sie wydaje ze to łozyska w suporcie juz sie wytoczyly i sa nie rowne wiec mozliwe ze to wina suportu PZDR arbuz92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 12 Października 2007 Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Nie wiem czym to może być spowodowane ale na pewno to wina suportu. Więc suport do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 12 Października 2007 Udostępnij Napisano 12 Października 2007 zanim kupisz nowy suport to upewnij sie czy ten stary jest dokrecony prawidlowo?! moze byc tak, ze na skutek kiepskiego dokrecenia wystepuje wyczuwalny luz. takiemu zjawisku towarzyszy z reguly irytujace skrzypienie z okolic suportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymek93 Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 dokrec mocniej suport to luzy powinny zniknac a jesli beda nadal to trzeba wymienic suport (na szczescie to nie drogi wydatek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.