Maxer Napisano 10 Października 2007 Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Zerwał mi sie gwint regulatora hamulca ( tego przy klamce). Sprawdzałem na cyklotur.pl ( bo maja tam dużo tego typu akcesoriów) i nie ma Może widział ktoś gdzieś takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rud Napisano 11 Października 2007 Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a jaki to hamulec ? jeżeli shimano, to można w miarę tanio całą klamkę deore na allegro kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxer Napisano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2007 to klamko maneta Ale zastanawiałem sie nad kupnem jakiegoś "oddzielnego" zestawu deore. Jak na razie mam 0 kasy, wiec szukam tego regulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Jeżeli sprawa jeszcze aktualna... Ukręcił sie gwint w tym "regulatorze" czy w kalmce ? Jak w tym pokrętełku to napisz jaki gwint tam miałeś, powinienem coś zlaneźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.