Skocz do zawartości

[komunikator internetowy] który najlepszy ?

Gość BarteX88

:)  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Komunikator który najlepszy ?

• Gadu gadu
      35
    • Tlen
      14
    • AQQ
      7
    • Gizmo
      0
    • Karaluch
      0
    • Miranda
      5
    • mIRC
      0
    • WP kontakt
      0
    • Spik
      3
    • Stefan
      1
    • Konnekt
      9
    • inne, jakie ?
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że temat jest dla bardzo szerokigo przedziału wiekowego więc każdy może się wypowiedzieć, i mam nadzieję że mi pomożecie. A mianowicie, który komunikator jest, Waszym zdaniem, najlepszy. Ja od zawsze kiedy mam internet używałem gadu gadu, które kilka razy przysporzyło mi ogromnych problemów, i trzeba było je na nowo instalować. Teraz gdy program ten zawiesza mi cały system mam tego dość, i postanowiłem spróbować innego. Wiem, że w Polsce dominują trzy, gg właśnie, icq i tlen. Chodzi mi o to abym mógł kontaktować się z wszystkimi, a nie użytkownikami jednego programu. Jakieś sugestie ?

Dla pomocy dołączam sondę :)

Ja używam AQQ z wyglądem, dźwiękami i emotami z gg i jestem zadowolony. Ma możliwość sprawdzania poczty i instalowania pluginów a to było dla mnie najważniejsze, przy wyborze następcy gg. Co prawda miranda jest lżejsza ale nie mogłem się przyzwyczaić do obsługi.

Używałem GG w różnych wersjach nie miałem zbyt wielkich problemów chyba tylko 2 razy zdarzył się przypadek że nie wstało ale jakoś to naprawiłem. Używałem też aqq od GG różni się tym że w zasadzie odbiera każdy liczący sie komunikator można wrzucić tapetkę pod kontakty jaką się chce można łączyć okna i ma przyjemny dźwięk, możesz ustawić żeby przychodzące wiadomości od twojej lubej np był sygnalizowane jakąś piosenką etc ogółem ok. W mojej historii komputerowej używałem jeszcze "spika" programik ok ale strasznie dużo w nim "biurokracji" trzeba się logować do ich sieci etc to mnie zraziło. Mimo wszystko wróciłem do GG jest to może nie uniwersalne i ma może mnóstwo bugów ale według mnie najprostsze w obsłudze szybkie i w zasadzie niezawodne w nowej wersji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...