susi33 Napisano 7 Października 2007 Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Oto przedstawiam dwa filmiki. Pierwszy filmik. Jest to spontatniczna produkcja typu "o wziąłem aparat dawajcie coś nakręcimy". Filmik byl "produkowany" w połowie wakacji i jest to pierwszy nasz film. Co prawda od tamtej pory dużo więcej potrafimy (dużo to za dużo powiedziane ) ale swego czasu cieszylismy sie z tego movie. I mam jedną prośbe: nie komentujcie tego napisu na samym środku, wiem ze to do dupy wyglada ale nie ja składałem film. http://pl.youtube.com/watch?v=GkT48Sga4EY Natomiast drugi filmik przedstawia makrokesza w akcji i to jest własnie jedyna rzecz do której sie nadają http://pl.youtube.com/watch?v=Aue_c0uiUUI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 7 Października 2007 Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Natomiast drugi filmik przedstawia makrokesza w akcji i to jest własnie jedyna rzecz do której sie nadająhttp://pl.youtube.com/watch?v=Aue_c0uiUUI Wieś robisz ,to nie ameryka ,ja tym rowerem bym Cie 5 x objechał ,nie wiem po co rzuciłeś go z górki ,każdy rower tak potraktowany by się rozpadł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Października 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Października 2007 ALe co tam dajemy rade LoL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdekSquad Napisano 7 Października 2007 Udostępnij Napisano 7 Października 2007 drugi filmik... żaaaallll.... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
susi33 Napisano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Wieś robisz ,to nie ameryka ,ja tym rowerem bym Cie 5 x objechał ,nie wiem po co rzuciłeś go z górki ,każdy rower tak potraktowany by się rozpadł . Ale trzeba przyzbac ze rama pozotała prosta hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 7 Października 2007 Udostępnij Napisano 7 Października 2007 pierwszy film byłby super gdyby .... polecam filmy w dziale dzwony wypadki hardkor drugi film - porażka - znęcanie sie nad bezbronnym bikem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witcher Napisano 7 Października 2007 Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Film z makrokeszem pozostawiam bez komentarza ... . Ale zadam pytanie. Co mial ten film udowodnic? Pierwszy film, nic specjalnego paru chlopakow, skaczacych z kraweznika i paru korzeni. Po za tym, zdjecia nocne szczegolnie w 3:00 bardzo dobre, widac wszystko jak na dloni Chyba najbardziej "niszczycielski" byl przejazd przez ogien ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 8 Października 2007 Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Kaskow tez nie ma. Jak sie "uderza: o drzewko,albo cos podobnego ,to moze zmadrzeja, chociaz moze byc za pozno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 8 Października 2007 Udostępnij Napisano 8 Października 2007 co do tego drugiego to nie wiem do końca o co w nim chodzi... straciłem kilka razy wątek aż w końcówce siadła fabuła... zbyt skomplikowany... a co do pierwszego: kupcie sobie jeszcze kaski, poćwiczcie ze 3-4lata i jak wam się nie znudzi to wrzućcie wasze wypociny - i jak ktoś słusznie zauważył: nie kręćcie nocą przy słabym świetle... niewiele widać... no chyba że chcieliście być TRÓ MhROCZNI.... to wam się udało aż sie przestaraszyłem tego ognia pochlaniającego bikerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 8 Października 2007 Udostępnij Napisano 8 Października 2007 nie wiem czemu nie uzywacie kaskow?! dlatego pozwolcie, ze podsune wam tytul waszego kolejnego filmiku: "czolowe zderzenie z topola, a niekontrolowany rozprysk mozgu w polaczeniu ze zmiazdzeniem kosci skroniowej" podoba sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
susi33 Napisano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Kasków nie ma bo nie ma kaski ot zagadka rozwiązana. a co do pierwszego: kupcie sobie jeszcze kaski, poćwiczcie ze 3-4lata i jak wam się nie znudzi to wrzućcie wasze wypociny spokojnie chłopaki w nowym sezonie jeszcze o nas usłyszycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 9 Października 2007 Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Kask na skroń! Chyba, że chcialbyś zostać kolejnym tematem na forum ;( nie musisz mieć super wypasionego kasku za 400zł ten kolega nie zdążył kupić mi potrzeba było 3 kraks by zrozumieć że nie mam prawa sie narażać, bo mam dla kogo żyć po czwartej kraksie dziękowałem userom forum że mi uzmysłowili czym jest kawał styropianu na czaszce powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzYm Napisano 9 Października 2007 Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Nie rozumiem czego do filmików tyle zdjęć niektórzy wrzucają. Bo za krótki byłby wtedy film?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
susi33 Napisano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Zdjecia są wrzucane bo tez dodaja smaczku. A co do kasku to jaki bylby juz w miare dobry i tani? Na kaskach sie kompletnie nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbuz92 Napisano 10 Października 2007 Udostępnij Napisano 10 Października 2007 myslisz ze jak te napisy sa cały czas na srodku to to jest fajne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzYm Napisano 10 Października 2007 Udostępnij Napisano 10 Października 2007 zawsze można zmienić program do montowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowman Napisano 11 Października 2007 Udostępnij Napisano 11 Października 2007 eeeee... jak dla mnie nic specjalnego ten pierwszy filmik , a drugi no comment . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.