Flissek Napisano 6 Października 2007 Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Czy ta lampka na tył wyłącza się wam przy średnio-mocnym uderzeniu? Chodzi mi o test w rękach. Ponieważ wydaje mi się, że mam wadliwy egzemplarz i chcę to sprawdzić. Dodatkowo gdy otworze pokrywkę od batrii i lekko rusze baterie to lampka się wyłącza. Czy mam uszkodzoną lampe? Pytanie kieruje do wszystkich, którzy mieli styczność z Cuberiderem II firmy Sigma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakad Napisano 10 Października 2007 Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Waliłem nią bardzo mocno i nic. Puszczałem na dywan z wysokości 176cm i nic. Dalej działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flissek Napisano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Spróbuj otworzyć pokrywke od bateri i poruszać baterią. Jeśli nic się nie dzieje to znaczy, że posiadam egzemplarz śmietnikowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 11 Października 2007 Udostępnij Napisano 11 Października 2007 nie przejmuj sie masz egzemplarz made in china for Sigma dzięki temu ten model jest droższy od tego samego modelu bez napisu sigma a teraz do tematu,minusowy biegun baterii zapiera sie o wybrzuszoną blaszkę (zamiast sprężynki ) odegnij troszeczkę ta blaszkę i pod nią wsadź jakiś paproch by blaszka nie mogła wrócić do poprzedniej pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flissek Napisano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Mam wersje ze sprężynką Podłożyłem kawałek papieru pod baterie i działa nawet przy zrzucie z 150 cm na dywan. Dzięki Jeszcze mam pytanie dotyczące tej lampki. Czy dioda wskazująca poziom bteri ma się świecić od początku (zielona dioda) czy od połowy bateri, a potem poniżej 1/4 naładowania bateri pomarańczowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakad Napisano 11 Października 2007 Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ja jeszcze nie stwierdziłem żeby się świciała, baa, mógłbym się nawet powidzieć "to tam jest dioda jakaś?" (: wydaje mi się, że chyba wcale nie będzie świecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 11 Października 2007 Udostępnij Napisano 11 Października 2007 uważam ta funkcje za zbędny bajer , z ciekawości zapytam tylko : co na to instrukcja obsługi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakad Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Na opakowaniu jest rysunek z którego można wyczytać: - zielona lampka = 1/2 baterii - czerwona lampka = baterie na wyczerpaniu. Heh, nawet nie myślałem że to może być takie mądre q: aż pokuszę i poszukam baterii na wyczerpaniu, sprawdzę czy rzeczywiście będzie paliło się na dwa kolory (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flissek Napisano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2007 A może ten wskaźniczek działa tylko podczas używania akumulatorków. Jest taka możliwość, ale wątpie. Dajcie wyniki waszych testów:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.